2777
2789

میشه بگین پسرم دوسالشه هنوز فقط میگه مامان وبابا ودده و ممه و اده ویه موقع هایی توخونه برامون به صورت غیر واضح حرف میزنه ولی هیچی نمی‌فهمم چی میگه  

دخترم دو سالشه تا یکسالو نیم تک کلمه ای بعد اون دیگه کامل صبحت کرد چون ما خیلی باهاش صحبت میکنیم 

قشنگ ترین و آرامش بخش ترین حرف همینه:                          من جنگیدم که اگه نشد تو دلم نمونه :)

ربطی به سن نداره هر بچه ایی تو یه تایمی زبون باز میکنه یکی زودتر یکی دیر تر 

برلیراینکه خیال راحت بشه با دکتر خود بچه ات صحبت کن

....چه بود آن آهِ عميق, که حتى در مهمانى‌هاى شلوغ ,دست از گريبانِ ما نمى‌كشيد؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ربطی به سن نداره هر بچه ایی تو یه تایمی زبون باز میکنه یکی زودتر یکی دیر تر برلیراینکه خیال راحت بشه ...

دقیقا 

مثلا خواهرزاده خودم ۳سالگی حرف اومد ولی خواهرزاده شوهرم ۱وسال نیم کامل حرف می‌زد 

ان شاءالله  بهتر میشه همین که میتونه حرف بزنه یعنی مشکلی نیست

پسرم دو سالگی کامل حرف میزد مثل آدم بزرگ ها فقط کلمه ((ر)) 

((ل))  تلفظ می کرد

دخترم  2سالگی شکسته بسته حرف میزد  تا3 سالگی کامل شد

داداش کوچیکم 2 سالگی چند تا از سوره های کوتاه قرآن و حفظ بود

هر بچه ی جوره دیگه 

ب نام آن که آفریـــد مرا   و برای عشق زیـــبایــم ترا     خدای مهربانم  دوستــــــت دارم برای همه نعمت هایی ک برایم  لطف نمودی خدای مهربانم سپاس گذارم  برای   آفرینش   فرشته ای دوست داشتـــنی    چـــون     مـــــادر                   و آرامشی کــــه در آغوشش قرار    داد ــــی       امضای دوست تعلیق شده    melikaj20051982                          هرزگی روشن فکری نیست،بی حجابی هرزگی نیست، بهشت نیز اجباری نیست، مرد حیوانی بی اختیار نیست، و زن بودن علل گناه کسی نیست. حرف های دل یک دختر چادری
ایشاللهممنونم

خواهش می کنم

خوراکی های مقوی بدین

آجیل

پسته گردو کشمش فندق البته اگه ضرر نداره براش

ب نام آن که آفریـــد مرا   و برای عشق زیـــبایــم ترا     خدای مهربانم  دوستــــــت دارم برای همه نعمت هایی ک برایم  لطف نمودی خدای مهربانم سپاس گذارم  برای   آفرینش   فرشته ای دوست داشتـــنی    چـــون     مـــــادر                   و آرامشی کــــه در آغوشش قرار    داد ــــی       امضای دوست تعلیق شده    melikaj20051982                          هرزگی روشن فکری نیست،بی حجابی هرزگی نیست، بهشت نیز اجباری نیست، مرد حیوانی بی اختیار نیست، و زن بودن علل گناه کسی نیست. حرف های دل یک دختر چادری