2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم اینطوری بود چهار ماه خوب کم کردمولی روزایی که تمرین داشتم برنجم داشتم سخته ول کردم کم میخورم فعل ...

عزیزم من با برنج و نون و پیتزا و پاستا خوردن ماهی ۴ نیم کیلو کم‌کردن ولی با کالری شماری

ولی الان دارم رژیم کانادایی میگیرم

متاسفانه همش خرج چیزا دیگ هست...ولی منتظرم سهام عدالت بدن بخرم

همسر من ماهی۱۵تومن حقوق میگیره۳تومن اجاره۸تومن قسط وام شیر و پوشک بچه ۲تومن ولی بازم میتونیم گوشت بخریم

پســـرم داشتـن تو بهترین داری دنیــاسkarenm🤍
سرکار نمیرین هیچکدوم از از اعضای خانواده ک۶ماه گوشت نمیخورین

چرا فقط پدرم..اونم میگم همش دوا دکتر و خرج های دیگ..مناسبتی بود ک کلی خرج شد نزدیک ۱۵۰ میلیون..دیگ مجبور شدیم از خودمون بزنیم 

چرا فقط پدرم..اونم میگم همش دوا دکتر و خرج های دیگ..مناسبتی بود ک کلی خرج شد نزدیک ۱۵۰ میلیون..دیگ م ...

عزیزم من ۳سال لباس زمستونی نمیخرم چون از قبل دارم خیلی صرفه جویی میکنم با۵تومن ۱ماه میگذرونم دو کیلو هم گوشت میخرم 

پســـرم داشتـن تو بهترین داری دنیــاسkarenm🤍
به بچه هم بدم ینی بد نیست میخواستم بگیرم امتحان کنم

نه بابا چه بدی داره؟

من گوشت گرم گوساله تنظیم بازاری زیاد خریدم. کیفیتشون خیلی خوب بوده. گاهی چربیش زیاده که جدا میکنم و بعد چرخ میکنم. ولی گوشت چرخ کرده اماده اش اصلا خوب نبوده. این دفعه گوشت یخی برزیلی خریدم یه بسته. ولی هنوز استفاده نکردم. ولی شنیدم گوشتای برزیلی کیفیتشون بالاست

انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.