2777
2789
عنوان

امشب میخوام نماز شب بخونم حاجاتتون رو بگید تا بعد از نماز دعاتون کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 232 بازدید | 66 پست
میشه لطف کنی و برام توضیح بدی ک چطوری میخونی فرض کن داری ب یک بچه کلاس سوم توضیح میدی ن یک ادم بالغ ...

عزیزم مثل نمازای عادی هست 

۱۱ رکعته 

چهار تا دو رکعتی به نیت نماز شب میخونی

سخ رکعت هم از آخر به نیت نماز شفع میخونی 

خیلی عادی

هر هر هم دل تنگت میخواد تو قنوت یا بعد از نماز به خدای خودت بگو

بر این باورم در هر قدمی خدا را دارم  
یاد میدی چه جوری منم بخونم؟

نماز شب مجموعاً یازده رکعت است:

۱. هشت رکعت آن دو رکعت، دو رکعت، مانند نماز صبح خوانده می‌شود و این چهار دو رکعتی؛ به نیت نماز شب می‌باشد.
۲. دو رکعت نماز شَفْعْ: بهتر است در رکعت اول آن بعد از حمد، سوره ناس و در رکعت دوم بعد از حمد، سوره فلق خوانده شود.
۳. یک رکعت نماز وَتْر: بعد از حمد سه بار سوره توحید و یک بار سوره «فلق» و یک بار سوره «ناس» بخوانیم و می‌توان یک سوره تنها خواند، سپس دست‌ها را برای قنوت به‌سوی آسمان بالا می‌بریم و حاجات خود را از خدا می‌خواهیم؛ و برای چهل مؤمن دعا می‌کنیم؛ و طلب مغفرت می‌کنیم و هفتاد مرتبه می‌گوئیم: «استغفرالله ربّی و اتوبُ الیه.»
از پروردگار خود طلب آمرزش و مغفرت می‌کنیم و به‌سوی او بازگشت می‌نمایم.

آن گاه ۷ بار می‌گوئیم «هذا مقامُ العائذٍِ بکَ منَ النّارِ» ؛ این است مقام کسی که از آتش قیامت به تو پناه می‌برد؛ و بعد از آن ۳۰۰ مرتبه می‌گوییم: «العفو» و سپس می‌گوئیم: «ربّ اغفرلی و ارحمنی وتُب عَلیَّ انّکَ انتَ التّوابُ الغفُورُ الرّحیم.»

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یاد میدی چه جوری منم بخونم؟

خیلی عادی بخون مثل نمازای عادی 

هر چی هم دلت میخواد به خدای خودت بگو هر چی هم ازش میخوای بهش بگو انگار که داری با رفیقت حرف میزنی

سبک میشی 

میشه لطف کنی و برام توضیح بدی ک چطوری میخونی فرض کن داری ب یک بچه کلاس سوم توضیح میدی ن یک ادم بالغ ...

نماز شب رو بخوای مفصل بخونی توی نت بزنی هست

ولی واسه اینکه شروع کنی بهت یه خبر خوش بدم ، نماز شب رو میتونی حتی توی حالت دراز کش یا ایستاده یا در حال راه رفتن بخونی کافیه وضو داشته باشی همین سختش نکن فقط بخون 

اگر کل یازده رکعت رو بخونی میشه کامل 

ولی اگر میخوای آسونشو بهت بگم که بتونی کم کم خودتو مقید کنی به خوندن نماز شب دو رکعت نماز به نیت نماز شَفع بخون مثل نماز صبح تموم که شد سلام دادی دوباره نیت کن یک رکعت به نیت نماز وتر بخون همون رکعت اول هم قنوت بخون و توی قنوت نماز وتر هم دعا کن همین

حتی اگر حال نداشتی فقط وتر رو بخون حتی ذکر ها رو هم نگفتی نگفتی حتی اگر نماز قضا داری هم نماز شب رو بخون نماز شب خیلی بیشتر از چیزی که فکرشو بکنی خوبه 

نظر موافقتون چیه کامنتی که توی تاپیک پربازدید گذاشته شده لایک نکنیم؟ 😵‍💫  اگر یه جا با هم دعوا کردیم یه جا دیگه تحویلت گرفتم تعجب نکن ، من فقط داده بی اهمیت توی ذهنم نگه نمیدارم و اسم کاربری ها رو حفظ نمیکنم ،  کلا به مقوله ببین چی میگه نه اینکه کی میگه بیشتر معتقدم تا تیم بندی توی سایت  ، با تشکر 🥳
آفرین چه عالی گفتی شما ممنونم ازت

خواهش میکنم عزیزم ، لطفا ویژه واسه پسرم دعا کن دو ماه و نیمه ست ، تشنج کرده دعا کن مغزش سالم باشه و دیگه هرگز به هیچ دلیلی تشنج نکنه 

حتی مقدرات خدا یعنی اون چیزایی که خدا برای آدم قرار داده که حتما براش اتفاق بیفته با دعای زیاد قابل تغییره ازت خواهش میکنم ویژه برای بچه م دعا کنی من با زبون شما گناه نکردم به دعای شما به شدت نیاز دارم 

نظر موافقتون چیه کامنتی که توی تاپیک پربازدید گذاشته شده لایک نکنیم؟ 😵‍💫  اگر یه جا با هم دعوا کردیم یه جا دیگه تحویلت گرفتم تعجب نکن ، من فقط داده بی اهمیت توی ذهنم نگه نمیدارم و اسم کاربری ها رو حفظ نمیکنم ،  کلا به مقوله ببین چی میگه نه اینکه کی میگه بیشتر معتقدم تا تیم بندی توی سایت  ، با تشکر 🥳
ای دستت درد نکنه مرسی همینو انجام میدم خوبهخداخیرت بده😘🤍

خواهش میکنم عزیزم لطفاً  دعا کن برای بچه م مغزش سالم باشه و دیگه هرگز تشنج نکنه 😔