کلا فقط بعضی از ادکلنا که بوشون خنک و شیرین و ملایمه میزنم. تو خونه عطر نمیزنم فقط بادی اسپلش .اصلاااا نمیتونم. لباسم باید بوی تمیزی بده مثلا بوی مایع لباسشویی ولی عطر اصلا. از بوی های تند حالم بد میشه
من بوی بعضی ادکلنا باعث میشه حالت تهوع بگیرم. همه شونم فیک و تقلبی هستن. با ادکلنای ارجینال اینطوری نمیشم. معلوم نیست توش چی میریزن. احتمالا مواد سمی داره که اینطورن
انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
عطر تلخ و تند سردرد میشم حساسیتم دارم ابریزش بینی میگیرم ولی از اونطرفم دنبال پخش بوی زیادم
ما بد نبودیم..بلدبودیم،دنیا مارو نمیخورد..ما تُنگ بودیم،اگه دریا بودیم که ماهیمون نمیمُرد..سیل اومد،هرچی رویا جمع کردم با خودش بُرد....جان چه میدانست،از دنیا چه ها خواهد کشید...اگه امضام به چشمت خورد لطفا واسه حرف زدن و سلامتی بچه هام دعا کن مرسی مهربون❤💙💜
نه اتفاقا منم خیلی دوست دارموقتی یکی لباساش بو شوینده میده تو ذهن میاد که طرف خیلب تمیزه
وای دقیقا😂ولی من متاسفانه نمیدونم چرا موفق ب بوی شوینده گرفتن لباسام نمیشم
مامانم وقتیولباسامو میشوره بوش میمونه ولی
هیچوقت درک نکردم چرا بعضیا مثلا میگن با افتخار فلان قومیتی هستم،،حالا مگه ماییکه قبلش نمیگیم با افتخار حس ذلت و بدبختی داریم نسبت بهش اصلا چه افتخاریه این چیزا/:
خب من فهمیدم بعضی شوینده های عطردار استفاده میکننشاید تو کم شوینده میزنی
نه بابا کم هم نمیزنم والا
فکروکنم مامانم برا اینکه بو خوب بمونه اخر سری خوب اب کشی نمیکنه😂
هیچوقت درک نکردم چرا بعضیا مثلا میگن با افتخار فلان قومیتی هستم،،حالا مگه ماییکه قبلش نمیگیم با افتخار حس ذلت و بدبختی داریم نسبت بهش اصلا چه افتخاریه این چیزا/: