2777
2789

شب مامانم 30نفر مهمون داره البته خالم همسایشه کمکش میکنه ولی منم دخترشم وظیفمه برم کمک.. ظهر ک نهار خوردیم به شوهرم گفتم نخواب امروز بعد نهار بریم خونه مامانم شب مهمون داره میخوام کمکش کنم گف باش نیم ساعت بخوابم بیدارم کن بریم... از 3تا الان صداش میزنم بیدار نمیشه اخرشم نق میزنه نزاشتی اصلا بخوابم.... اخه شب شد دیگه رفتن من غروب چه فایده ای داره دیگه🤦‍♀️خدایی حق دارم بیدار شد بتوپم بهش یا نه؟ 

نمیتونستی با اسنپ‌بری ایشون ب خابشون ادامه بدن؟

سلام . خوبی :) میشه برای بارداریم یه صلوات مهمونم کنی؟ اگه فرستادی بهم بگو منم واست بفرستم اخه دعای نی نی سایتیا گیراس🥲🫂

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خودت اسنپ نمیشه بگیری بری؟

از چشم هایتان طوری استفاده کنید که گویی فردا دچار نابینایی خواهید شد... "و همین شیوه را می‌توان برای سایر حواس به کار گرفت" صداهای موسیقی ، آواز پرنده و نغمه های پر شور ارکستر را بشنوید ؛ چنان که گویی فردا دچار ناشنوایی خواهید شد...  هرچیزی را که می‌خواهید لمس کنید ، گویی که فردا حس لامسه خود را از دست خواهید داد...  عطر گل هارا بو کنید و مزه غذاها را با هر لقمه بچشید ، چنان که گویی فردا هرگز نمی‌توانید بو کنید یا هرچیزی را بچشید .  " از هر حس بیشترین استفاده را ببرید🍁🩶 "

شاید خسته اس درکش کن 

بالاخره خالت اونجاست 

حتی اگه دم غروب رفتی اشکال نداره 

میتونی بعد شام ظرفا رو بشوری ، آشپزخونه رو مرتب کنی 

من به نظرم تازه بعد شام ، کارا شروع میشن 😐😂

خودت میرفتی

بابات میومد دنبالت اگ داداش داری میگفتی اون بیاد

من جات باشم خونه مامانش دس ب سیاه سفید نمیزنم نمیدونم چرا حس کردم عمدا نبرده

خدایا هیچ کسی رو با عزیزانش امتحان نکن
شاید خسته اس درکش کن بالاخره خالت اونجاست حتی اگه دم غروب رفتی اشکال نداره میتونی بعد شام ظرفا رو بش ...

خیلی خجالت میکشم از مامانم حتی روم نمیشه زنگ بزنم ببینم چیکار میکنه

خب گفتم گفت نههه وقتی من خونم اسنپ چرا بزار نیم ساعت بخوابم بریمنیم ساعتش شد 2ساعت

ببین جلو مامانت نگو همسرم خوابید هر چقدر بیدارش کردم نیومد 

زنگ مامانت بزن برو بالا سر شوهرت بگو مامان ت راهیم چیزی لازم نداری بگیرم بیارم؟

سلام . خوبی :) میشه برای بارداریم یه صلوات مهمونم کنی؟ اگه فرستادی بهم بگو منم واست بفرستم اخه دعای نی نی سایتیا گیراس🥲🫂