2777
2789
عنوان

کیا اصفهانی ان یا همسر اصفهانی دارن😆 بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 925 بازدید | 112 پست
اره درست میگی ا لحاظ خورد و خوراک عالی هستین عزیزم اما کرج برا من ی خورده دلگیر بود

جدی؟ کجای کرج زندگی میکردین

برای منم دلگیره

از خانواده ام دورم 

هیچکس دور و برم نیس 

فقط بخاطر کار همسرم هی باید مهاجرت کنیم از این شهر ب اون شهر 😅😅

همسر من خوزستانی هستش خودم اصفهانی 

مردم کرج اکثرا ترک و کورد هستن و ن من زبونشون رو متوجه میشم ن میتونم بهشون اعتماد کنم 

چارلی چاپلین میگه:آدم خوبــــــــــی باش ولی وقتت روبرای اثباتش به دیگران تلف نکن .... ! رویاهای خودتان را بسازید درغیر این صورت فرد دیگری شما را برای ساختن رویاهایش به کارخواهدگرفت-
یه سوالفقط سال اول دیگه؟ بعد مثلا اگه بگی که نمی‌خواد بیارین و زحمت نکشین و اینا بهشون برنمیخوره؟

وای خدا عزیزم😂😂

نه برنمیخوره 

اما تو زرنگ باش، اگه وضعشون خوبه 

طلاهاتو بذار بیارن برات بگو ما رسم داریم 🤣

ازون طرفم بگو ما رسم داریم چنتا تیکه بزرگو پسر میخره  

فقط 21 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شیراز جانم ببخشید که به خاطر کار ازت دور شدم. دلم برات تنگه شهر قشنگم  کاش روزهای خوبم دوباره برگرده

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

جدی؟ کجای کرج زندگی میکردینبرای منم دلگیرهاز خانواده ام دورم هیچکس دور و برم نیس فقط بخاطر کار همسرم ...

من فردیس بودم عزیزم شوهر سابقم تهرانی بود اما بار مجدد ک ازدواج کردم شوهرم اصفهانیه

من فردیس بودم عزیزم شوهر سابقم تهرانی بود اما بار مجدد ک ازدواج کردم شوهرم اصفهانیه

بسلامتی و دلخوش باشی 

خیروخوشی از زندگیتون کم نشه 🤩🤩🤩🤩😍😍😍

عشقتون پایدار 

چارلی چاپلین میگه:آدم خوبــــــــــی باش ولی وقتت روبرای اثباتش به دیگران تلف نکن .... ! رویاهای خودتان را بسازید درغیر این صورت فرد دیگری شما را برای ساختن رویاهایش به کارخواهدگرفت-
ممنون فداتشم همچنین شما ایشالا زودتر برگردید اصفهان

ان شاء الله بریم آمریکا 

😀😀😀😀

وای خدا عزیزم😂😂نه برنمیخوره اما تو زرنگ باش، اگه وضعشون خوبه طلاهاتو بذار بیارن برات بگو ما رسم دا ...

خب بعد از اونورم اونا بخوان رسماشونو اجرا کنن دهن ما سرویسه😂همون ساده بگیریم بهتره😁

کلمه عشق، از عشقه(نام دیگر داردوست) میاد. عشقه یه واژه عربیه . همون گیاهیه که در زبان فارسی ، ما بهش میگیم پیچک! همون گیاهی که وقتی به چیزی میرسه، دور اون میپیچه. بیشتر دور گیاه های دیگه میپیچه..اونقدر سخت که اون رو محدود و محصور و کاملا در اختیار خودش قرار بده.. و عشق یه همچین چیزیه ... :)