2777
2789
عنوان

اورال زشته برای عروسی بپوشم بیاین عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 807 بازدید | 53 پست
خوبه عزیزم واسه دوست شوهر خوبه نزدیک حساب نمیشی بعد اینکه گفتی موهاتم داری رنگ می‌کنی بیشتر براش هزی ...

آخه دوست داشتم کلی برقصم از دوری عروسی نرفتم خیلی ها گفتن اگر اینو میپوشی نرقص دیگه 😞

🌿❤️🌷

آره عزیزم‌ اگه گزینه بهتری پیدا کردی بپوش اگه نبود همینم خوبه بپوش با اعتماد به نفس برو وسط 😀ما هم ...

والا از من شیک تره آخه فیلی رنگه و روشنه بهمم میاد هیکلمم خیلی داخلش قشنگه اینجا نظر پرسیدم دو دل شدم 

🌿❤️🌷

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

آخه دوست داشتم کلی برقصم از دوری عروسی نرفتم خیلی ها گفتن اگر اینو میپوشی نرقص دیگه 😞

نه عزیزم چرا نرقصی؟ اصلا مگه رقص به لباسه؟ 

به این حرفا توجه نکن بعضیا فقط بلدن زندگی رو واسه خودشون و بقیه سخت کنن و به همچی ایراد بگیرن 

بعد تیپ و استایل همینایی که گفتن نرقص رو ببینی خندت میگیره انقد که خز لباس میپوشن فک میکنن هرچی براق تر قشنگ تر 😂

خود نمایی نکند هرکه کمالی دارد ...🌿✨

والا از من شیک تره آخه فیلی رنگه و روشنه بهمم میاد هیکلمم خیلی داخلش قشنگه اینجا نظر پرسیدم دو دل شد ...

نه گلم اهمیت نده اینجا همه جور آدمی پیدا میشی 

خود نمایی نکند هرکه کمالی دارد ...🌿✨

لعنتی یاد خودم افتادم تلفظ اُوِر آل رو نمیدونستم فکر میکردم اورال (oral) هستش 😐🙆 میخواستم بخرم به ...

من نیز

قشنگ ترین و آرامش بخش ترین حرف همینه:                          من جنگیدم که اگه نشد تو دلم نمونه :)