2777
2789
عنوان

سه ساعته برقا رفته دارم یخ میزنم

| مشاهده متن کامل بحث + 593 بازدید | 59 پست
برق که دیگه نمیره شاید مشکلی پیش اومده

ای خواهر کجای کاری .... اون از هوایی که تنفس میکنیم اینم از برق... نه بارونی باریده نه برفی ولی هوا یجوری سرده انگار دومتر برف اومده

💕

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ماهم همش آبمون قطع میشه همین چند دقیقه پیش داشتم با آرامش حموم میکردم فهمیدم ابا قطع شد به سرعت از ح ...

آب ساختمان ما با پمپ کار میکنه،،برق بره،آب هم نداریم😑

الان با ترس و لرز رفتم‌ حمام و اومدم😬

اینجور خیلی بدتره

برا ماهم میره یه روز در میون دوتا بچه کوچیک دارم خدا نگذره ازشون 😒الانم برق رفته بچه هام خوابن تو این سرما

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..

چند روز پیش رفتم حموم تازه کل بدنمو کف مالی کرده بودم برقا رفت یه ساعت بعدشم وقت دکتر داشتم 

وایییی یعنی داشتم دیوونه میشدم نیم ساعت موندم توو حموم یخ زده بودم تا شوهرم اومد چندتا قابلمه پر کرد گذاشت رو گاز صدبار آب برام پر کرد اورد تا تونستم از حموم بیام بیرون😐

💕
اخ شنیدم دولت گفته دیگه برقا قطع نمیشه برق ما هم نمیره فکر کردم دیگه هیجا نمیره

دولت خیلی حرفها میزنه

ما چه میدونیم آدمهایی که امروز میبینیم با چه حالی سر پا هستن، پس یا مهربون باشیم یا "ساکت"

اخ شنیدم دولت گفته دیگه برقا قطع نمیشه برق ما هم نمیره فکر کردم دیگه هیجا نمیره

نه ما گیلانیم یه روز در میون دوساعت میره 

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..