2777
2789
عنوان

فرهنگ آپارتمان نشینی

59 بازدید | 4 پست

همسایه جفتیم تو ی حیاط مشترکیم آشغالاشو میزاره تو حیاط سطل اشغال گذاشته واسه آشغالاش بعضی شبا و یا حتی روزا اشغالاشو نمیبره بیرون گربه ها میان اشغالارو میریزن زمین این خانمم مثلا میخاد آشغالاشو جمع کنه بندازه بیرون کلی استخون پوست پیاز و دسمال گاغذی میمیونه رو زمین حیاط شستنمونم نوبتیه تو نوبت من واقعا حالم بد میشه باردارم هستم باید هی دولا شم آشغالای خانوم رو با دست بگیرم بندازم تو سطلش واینکه وقت زیادی رو میگیره  و واقعا چتدشم میاد بعدش باید دوش بگیرم و اینکه بچه کوچیک داره تو حیاط ادرار میکنه اب نمیگیره همونجا میمیونه خشک میشه یا نوبت هرکدوممونم بود باید بشوریم واقعا کلافه شدم ازین وضعیت ی چیزیم بش بگی زبونش دومتره و همه رو میندازه بجونم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ن خونخ خودشه

وای چ بد نمیتونی یه کارگر بگیری تمیز کنه فک کنم یه ساعته صد تومن بشه 

اگرم نمیتونی یه آب فقط بگیر بگو بقیه جاها دیگ تمیز شدنی نبود گربه شور کن اصطلاحا 

بزار نوبت مودش ک شد اشغال پاشغالاشو جمع کنه

تو چرا باید ادرار بچه شو پاک کنیییی 

فرهنگ آپارتمان نشینی اکثرأ ندارن بخصوص  پائین شهر که ماهم زندگي مي کنیم

یه ساختمان ۵ طبقه هستیم با یه حیاط خلوت مشترک‌ 

بعدهمسایه ها از پنجره‌ شون استخوان‌ مرغ و نون بربری بگیر تا شخصی ترين وسایل خودشون و پرت میکنن تو حیاط