2777
2789

شوهرم قبل اینکه عقد کنیم خیلی ادم خوبی بود من میگفتم اگه فقط یه ادم خوب هست اونم شوهرمه بعد از عقد یهو عوض شد چهره ی واقعیشو بهم نشون داد هر جور میخاست رفتار کرد هر چی دلش خواست بهم گفت رفیق بازیاش دوباره شروع شد به من قبل عقد گفت رفیق بازی دیگه تعطیل من فقط میخام زندگیمو بسازم ولی الان خیلی رفیق بازه پیش من همیشه خستس همش غر غر میکنه ولی پیش اونا فقط عشق و حال من با تمام نداریش دارم میسازم شاید باورتون نشه ولی الان هزار تومنم تو جیبش نیست منم دارم با همچیش میسازم من از سه شنبه مریضم آنفولانزا گرفتم از دیروز دیگه خونه نیومده به خاطر اینکه مریض نشه رفته خونه ی باباش به بهونه ی اینکه رفته به مامان و باباش سر بزنه در حالی که چند روز پیشم خونه ی اونا بوده دیروز با رفیقاشم بوده زنگ زدم دیدم با رفیقاشه رفته عشق و حال بعد زنگ رفیقش زدم گفتم کجایین شما گفت رفتیم دور دور گفتم به رفیقت بگو زنت داره میمیره مریضه تو رفتی دور دور شوهرمم با مسخره بهش گفت بگو نمیری😏 دیگه من تلفنو قطع کردم 

امروز میخام به پدر شوهرم بگم پسرت خیلی رفتارش عوض شده بد اخلاق شده عشق حالاش برا رفیقاشه خستگیاش واسه من وقتی مریضم منو نمیخاد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این طور مردارو باید ادب کرد

ابروشونو برد تا بفهمن کجا وایسادن 

وا بدی قافیرو باختی

متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌  خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️.  عاشق تیپ و مد 💝 راجب استایل کردن میتونید ازم سوال بپرسید ، در حد توانم راهنمایی می کنم 💝 همه لباس میپوشن اما تو استایل کن 🙂💝. اهل کتاب 📚 محترم باشیم این خیلی مهمه نصف مشکلاتمون به خاطر نا محترم بودنمونه 💝

از عقد گذشته و سره زندگیتون هستین

این سومین کاربری من هستش  دوبار رو توسط آدمای مریض و به خاطر اینکه مطالب در خصوص زندگی و دغدغه هاش گذاشتم گزارش زدن و تعلیق شدم من از سال ۱۴۰۰ عضو نی نی سایتم

مشکلاتتون رو به خانواده ها به خصوص خانواده شوهر نکشین

به رفیق همسرت هم  زنگ نزن 

چند روز در هفته با دوستاشه؟

پرندگانی که در قفس به دنیا می آیند فکر میکنند پرواز بیماریست.

اره اگه پدر شوهرت طرفتو میگیره بگو حتما بهش همین اول راه جلوشو بگیری خوبه وگرنه دیگه نمیتونی کم کم با چارتا رفیق میره چند وقت بگذره خیانتم میکنه از من به تو نصیحت جلوشو بگیر شده قهر کن برو خونه بابات ولی نذار رفیق بازی کنه چون عاقبت خوبی نداره دیدم ک میگم

خودت برو تنهایی بگو شوهرم این طوره. یه سری تغییر رفتاراش تو اونو بخودش میاره

تنهایی بره هیچ فایده خاصی نداره منم رفتم مشاور گفت خودشم بگو بیاد گفتم به هیچ عنوان نمیاد یه سری راه حل داد هیچکدوم جواب نداد