2777
2789
عنوان

این همه میخرم ولی نمیتونم بخونم 😢

103 بازدید | 13 پست

مثلا این اسکول ها فقط کتاب میخرم  الان ۲۵ تا کتاب دارم 

کلاس دهم تجربی ام

و الان ۶ تا هنوز کتاب سفارش دادم 😑😂

چکار کنم همش میخرم نمیتونم بخونم 

کل اتاق ام شده کتاب 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

تا اینارو‌تموم نکردی دیگه فکر‌کتابو‌بنداز بیرون 

من با استعداد بودم، یعنی هستم ؛بعضی وقت ها به دست هایم نگاه میکنمو فکر میکنم که میتوانستم پیانیست بزرگی بشومیا یک چیز دیگر، ولی دست هایم چه کار کرده اند؟یک جایم را خارانده اند، چک نوشته اند، بند کفش بسته اند،سیفون کشیده اند، دست هایم را حرام کرده ام، همینطور ذهنم را ...!

بدترین کار همینه و حتی می‌تونه بهت ضربه بزنه 

اگه واقعا میخای به هدفی برسی درست استفاده من از همه چی 

اینکه فقط دورو برت رو شلوغ و پر از منابع کنی باعث میشه اضطراب بگیری که خیلی مونده و نخوندم 

به جاش ۲ تومن خرج کن برو مشاوره یه منبع درست حسابی از هر درسی رو بهت معرفی کنه 

ما هم کنکور دادیم گوش کن پس 

بخدا کار اشتباهی میکنیمن سال قبل دقیقاًااا عین تو بودم ، اخر سر نهایی نمرات شد ۱۳ یا ۱۴فقط اگه میخوا ...

یعنی وقتی میرم داخل اتاق ام کتاب ها رو میبینم حالم خراب میشه نمیتونم بخونم 😢

یعنی وقتی میرم داخل اتاق ام کتاب ها رو میبینم حالم خراب میشه نمیتونم بخونم 😢

کتابارو ببر بذار انباری یا اتاق دیگه ، تنها کتابایی که باید تو اتاقت باشه کتاب درسی و فرمول ۲۰ واسه کل درسا حتی عمومی

بشین اول کتابو کاااامل بفهم بعد برو سوال حل کن وقتی همشو خوندی و کامل بلدی و وقت اضافه داری از یه منبع تست بزن اونم واسه محکم کاری که اگه سازمان سنجش سوالارو طرح کرد تو نهایی نمونی