2777
2789
عنوان

دوستم رفت خارج بهم نگفت

528 بازدید | 58 پست

ما ۴ سال بود باهم بودیم امسال تابستون باهم حرف میزدیم میگفتم دلم برات تنگ شده دوست دارم برریم مدرسه تا تو رو زودتر ببینم ولی بازم نگفت اون موقع فقط میگفت آره بعد ی دوست دیگه هم داریم دوست صمیمی دوتامون هست به اون گفته بود اونم برای آخرین بار رفته بود ببینتش ولی حتی اونم به من خبر نداد که برم خداحافظی کنم ازش ی یادگاری بهم بدیم خیلی ناراحتم از دست جفتشون 

من و اون دوست صمیمیم که خبرداشته بود و به من نگفته بود باهم تو ی مدرسه هم هستیم از اول مهر باهاش حرف نزدم الان کلی پیام داده که من اون موقع حواسم نبوده نفهمیدم به تو نگفته و اینا بنظرتون ببخشمش اون رشتش انسانیه تو ی کلاس نیستیم 

دوست من جمعه اش خونه ما دعوت بودیم.. دوست دوازده ساله.. فرداش مهاجرت کرد بهمون نگفت . منم باهاش دوستیمو قطع کردم

فقط 1 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بیبی گارفیلد نامبر تو ایز لودینگ😬

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عزیزم ما ،شوهر خواهرم رفت امریکا خواهرم گفت رفته خواهرشو ببینه،بعد فهمیدیم رفته سرکار و خونه گرفته خواهرمم داره میره

یعنی خواهرمم اینهمه سال نگفت قصد مهاجرت داره

خداخیلی بزرگتر از اونه که بشه باگناه کردن ازش دور شد
آخه جرا اینطوری میکنن

نمیدونم والله. مثل ندید بدیدا. حالا اگه بدونی من همه مشکلات زندگیشو میدونستم از خدام بود عاقبتش به خیر بشه نمیدونم چرا اینجوری کرد

فقط 1 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بیبی گارفیلد نامبر تو ایز لودینگ😬
نمیدونم والله. مثل ندید بدیدا. حالا اگه بدونی من همه مشکلات زندگیشو میدونستم از خدام بود عاقبتش به خ ...

ماهم از همه کارای هم خبر داشتیم حتی کوچترین مسائل ولی بهم نگفت