2777
2789
عنوان

بچها یه سوال دارم مسخرم نکنید

303 بازدید | 18 پست

سلام ان شاءالله با توکل به خدا حالتون عالی باشه

بچها کسی که روان شناسی بالینی میخونه و تو بیمارستان کار میکنه رو چی صدا میزنن؟خانم دکتر؟ یا چیز دیگه؟ و دکتر محسوب میشه؟! 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نمیدونم میپرسم ازش😂یکیو میشناسم تازه روانشناسی بالینی قبول شدهشما روانشناسین؟

نه عزیزم ان شاءالله با توکل به خدا میخام بخونم

همینجورب ذهنم درگیر شد😂

پرسیدی الان بهم خبر بده🥹😂♥

محیط کار خانم دکتره ، 

بقیه موارد مشاور ، روانشناس ، فامیلی و یا اسمشو صدا میکنن😀

دکتر محسوب میشه.

ازونجایی که درمورد هر موضوعی نظر نمیدم ؛ پس اگه نظرمو یه جا گفتم که مخالفش بودی لطفا ریپلای نکن نمیخوام متقاعدم کنی،چون نظرم طبق تجربه خودمه😊••••••• امروز دوم شهریور۱۴۰۲با خودم عهد میبیندم که بجز راهنمایی و مشاوره در حد درک و فهم خودم از موضوع بحث؛ در هیچ تاپیکی پست نگذارم و البته بجز موارد فان ؛؛ و هیچ‌وقت در تاپیک های تعریف از خانواده اعم از پدر،مادر،خواهر،برادر،همسر و فرزند شرکت نکنم ،چون هروقت شرکت کردم بعدش کلی انرژی منفی روانه زندگی خودم و اون افراد شد!!! •••••••••روابط دوستانه یا عاشقانه تو باید عامل کاهش استرست باشن نه بیشتر شدنش،باید منبعی برای آروم شدن تو، پیشرفت خوشحالی و آسون تر شدن مسیر زندگیت باشن، اونا باید باشن تا از زندگیت لذت بیشتری ببری و حالت خوب باشه کنارشون نه برعکسش،زندگی خودش به اندازه کافی سخت هست•••••••••
محیط کار خانم دکتره ، بقیه موارد مشاور ، روانشناس ، فامیلی و یا اسمشو صدا میکنن😀دکتر محسوب میشه.

والا پیامای بالارو بخون

بهم گفتن حتی تو بیمارستانم خانم دکتر صداش نمیکنن میگن مثلا خانم فلانی

یعنی تو محل کار خانم دکتر میگن؟

اگه مدرکتو ندونن میگن

من پیش اومده دیدم به استادم میگن خانم دکتر یا آقای دکتر

اما مثلا آخرین مدرکش ارشد بوده

یا داشته تازه دکتری میخونده

اصلش اینه وقتی دکترا گرفتی بگن دکتر