2777
2789
نمیشه دوبار عمل کنه،اصلا راهی داره بجز سانترال لب؟

وقتی بینی کوچیک شده که نمیشه گندش کرد

حالا حتی اگه بخوادم ترمیم کنه باید یه سال بگذره

نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ.‌‌‌‌‌‌‌     وَتَنَت وَطَنَم...♡🥰A♡                            تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A    

ژل موقتیه دیگه،عملهای زیبایی کلا ریسکه،امروز رفتیم مدرسه بچه ها قرار بود عکس یلدا بگیرن،واقعا بینی ب ...

خدایی بمیرمم دماغمو عمل نمی کنم،بعضیا واقعا نیازه ولی کلا ریسکه

فقط 34 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

وقتی بینی کوچیک شده که نمیشه گندش کردحالا حتی اگه بخوادم ترمیم کنه باید یه سال بگذره

می ترسیم افسزدگی بگیره،چون سابقشو داره

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بله فاصله لب و بینی بیشتر میشه ایشون باید لیفت سانترال لب انجام بدن

ازمنبهشما نصيحتقوي بودنرو ياد بگيريد   براي تمام روزايي كهقراره تنتون بلرزه ازادمايي  كهقلبتون روميلرزونن 💔🙂
یاخدا،این خیلی ضایع شده،نمیشه عادت کرد!!!!!

چرا 😂😂😂😂😂 حالا تو ام خواهرشوهرت زشت شده داری حال میکنیا ته دلت 😂😂😂😂 ولی درست میشه.  جا میوفته.  اولش اینجوریه و به چشم میاد.  صورتش جا میوفته بعد یه مدت

چرا 😂😂😂😂😂 حالا تو ام خواهرشوهرت زشت شده داری حال میکنیا ته دلت 😂😂😂😂 ولی درست میشه. جا میوف ...

عزیزم این سابقه افسردگی و خودکشی داره،از چی خوشحال بشم!!!!!!

1
5
10
15
20
25
30
35
40
شما دیدی؟باژل لب درست میشه؟

نه من خودم ژل لب زدم دکترمم خدایی لیفت کرد لبمو ولی همون واسه سه روز اول بود فقط حجم لبم زیاد شد لیفتش نموند ، همیشه میزنم ژل لب ولی خب دوس دارم سانترال لب انجام بدم

ازمنبهشما نصيحتقوي بودنرو ياد بگيريد   براي تمام روزايي كهقراره تنتون بلرزه ازادمايي  كهقلبتون روميلرزونن 💔🙂
نه تازه نیست ولی اولشم همین بود اصلا فاصله نداشتشایدم خیلی ورم داره که اینطوریه

چی بگم،بدتر این که خودش خیلی حساس شده

1
5
10
15
20
25
30
35
40