تروخدا بگین من چیکار کنم باهاش خانما من نمیخوام ناراحتش کنم ولی خیلی وقته داره با منو شوهرم زندگی میکنه دوتا بچه دارم اونام خیلی وابسته ب خالشونن با پدرم مشکل داره نمیره خونه خودشون میگه میخواد ب زور شوهرم بده سی و پنج سالشه دیگه سنی ازش گذشته ولی الان سه ساله باماست خیلی ناراحتم از این بی درکی اون و پدرو مادرم مگه میشه مگه میشههههه از یه طرف میترسم چیزی بگم تمام این سالاهام به باد بدم از طرف دیگ فکر میکنم شاید تا اخر عمر نخواد ازدواج کنه تکلیف من چیه
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
من به شدت حسم نسبت به خواهرت وموندنش بده.مستقیمابهش بگوجمع کن برو.بسه .شوهرم ناراضیه که اینجایی.من موندم شماحرف خصوصی ،خنده ای،شوخی زن وشوهری،ازاین حرکات ندارید؟چطورزندگی کردی بااین زن
سه سال زمان زیادیه.باز اگر خواهرتون نوجوون بود یچیزی.من درک میکنم.دلسوزی هم حدی داره زندگی شما و بچه ...
اره ببین من خودم بلدم و میدونم باید خیلی مستقبم و رک این قضیه رو بگم ولی تایپک زدم ک بقیه بگن چیکار کنم ک بدون ناراحتی و حروم شدن این چندسال ابن کارو بکنم ک متاسفانه گفتن بی عرضم و حقم همینه
اره ببین من خودم بلدم و میدونم باید خیلی مستقبم و رک این قضیه رو بگم ولی تایپک زدم ک بقیه بگن چیکار ...
بنداز گردن همسرت. بگو عزیزم منکه دوست دارم پیش منو بچه ها باشی فلان بهمان اما فلانی دیگه نمیتونه هرروز سر این باهام بحث میکنه گیر الگی میده . تو خانواده شونم حرف دراوردن برام....
رابطه من با ایران رابطه آدمی است که از مادرش دلخور است.نمیتواند از مادرش دل بکند چون شدیداً دوستش دارد اما خسته و دلخور است💔 یکسال خواننده خاموش بودم یکبارم تعلیق شدم کاربر جدید نیستم
اره ببین من خودم بلدم و میدونم باید خیلی مستقبم و رک این قضیه رو بگم ولی تایپک زدم ک بقیه بگن چیکار ...
ب خانوادت جدي بگو ك بيان دنبالش و تو هم بگو مامان بابا ميگن برگردي و گفتن باهات صحبت كنم و منو دعوا كردن و ميگن تو ازدواج نميكني و … اينا تقصير من شده ك گذاشتم اينجا بموني
خانه داري؟
خودت بزن ب مريضي و بي حال تا همه كاراي خونه رو انجام بده و بزن ب بي پولي