2777
2789
عنوان

چیکار کنممممم اخه این خواهره یا بلای جون

| مشاهده متن کامل بحث + 1081 بازدید | 74 پست
بحث عرضه داشتنو نداشتن نیس من نمیخوام یه مورچه هم از دستم ناراحت شه ولی خودم خیلی غرق عذابم

مططمئنی به خاطرشوهرت نمونده؟خیلی خوش بینی عزیزم.بندازش بیرون تاصاحب خونه زندگیت نشده‌چطوررابطه داریباشوهرت چطور حموم میکنه شوهرت.شوهرت نظرش چیه؟این خواهرنیست بلای زندگیه.مونده تازندگیتو ازهم بپاشونه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من به شدت حسم نسبت به خواهرت وموندنش بده.مستقیمابهش بگوجمع کن برو.بسه .شوهرم ناراضیه که اینجایی.من موندم شماحرف خصوصی ،خنده ای،شوخی زن وشوهری،ازاین حرکات ندارید؟چطورزندگی کردی بااین زن

سه سال زمان زیادیه.باز اگر خواهرتون نوجوون بود یچیزی.من درک میکنم.دلسوزی هم حدی داره زندگی شما و بچه ...

اره ببین من خودم بلدم و میدونم باید خیلی مستقبم و رک این قضیه رو بگم ولی تایپک زدم ک بقیه بگن چیکار کنم ک بدون ناراحتی و حروم شدن این چندسال ابن کارو بکنم ک متاسفانه گفتن بی عرضم و حقم همینه

اره ببین من خودم بلدم و میدونم باید خیلی مستقبم و رک این قضیه رو بگم ولی تایپک زدم ک بقیه بگن چیکار ...

یه روز برو خونه بابات بگو زندگیم داره از هم میپاشه مادرشوهرم تیکه میندازه میگه این دختر چی میخواد خونه پسرم 

بگو شوهرم باهام سرد شده 

مامانِ یه دختر کوچولو👧عشقِ مامان،قربونش بشمِ مامان
اره ببین من خودم بلدم و میدونم باید خیلی مستقبم و رک این قضیه رو بگم ولی تایپک زدم ک بقیه بگن چیکار ...

بنداز گردن همسرت. بگو عزیزم منکه دوست دارم پیش منو بچه ها باشی فلان بهمان اما فلانی دیگه نمیتونه هرروز سر این باهام بحث میکنه گیر الگی میده . تو خانواده شونم حرف دراوردن برام....

رابطه من با ایران رابطه آدمی است که از مادرش دلخور است.نمی‌تواند از مادرش دل بکند چون شدیداً دوستش دارد اما خسته و دلخور است💔            یکسال خواننده خاموش بودم یکبارم تعلیق شدم کاربر جدید نیستم

بهش بگو من اگه حرفی بهت میزنم منظورم این نیست از حضورت خسته شدم

تو خواهرمی هم خون منی

ولی بهتره با مامان بابا آشتی کنی

بگو برای خودت خوب نیست

پسفردا میگن دختره از خونه بیزار شده

میشه ی صلوات برای بچه هام بفرستی؟♥️🌸♥️🌸

نااراحت بشه به جهنم.توبابت این سه سال مدیون شوهروبچت شدی.به جای اینکه زندگیتو زودترنجات بدی به فکراینی که اون ناراحت نشه؟

ب خانوادت جدي بگو ك بيان دنبالش و تو هم بگو مامان بابا ميگن برگردي و گفتن باهات صحبت كنم و منو دعوا كردن و ميگن تو ازدواج نميكني و … اينا تقصير من شده ك گذاشتم اينجا بموني 

خانه داري؟

خودت بزن ب مريضي و بي حال تا همه كاراي خونه رو انجام بده و بزن ب بي پولي 

بنداز گردن همسرت. بگو عزیزم منکه دوست دارم پیش منو بچه ها باشی فلان بهمان اما فلانی دیگه نمیتونه هرر ...

بدبختی اینجاس موقع هاییم ک خواهرم میخواد ی سر بره خونه خودشون شوهرم زنگ میزنه بیا یا وقتی خونه نیس زنگ میزنه ب خواهرم برو پیش خانم بچه هام تنها نباشن واسه همین نمیشه بگم اون مشکل داره

شاید باورت نشه ده سال ازش کوچیکترم

آره برام عجیب بود

چون خودم خواهر بزرگترم خیلی حامی خواهرم بودم

برای جهازش ماشین و طلام فروختم، از جانب همسرم حرف شنیدم. البته کاملا دلی بود. ولی دریغ از ی تشکر