2777
2789
خجالتم خوب چیزیه والا سن ازدواج خیلی رفته بالا چه خبرههههه پونزده سال آخه

دارن فسادددد تو جامعه رواج میدن... نوچ نوچ 

جدا از این مسخره بازیا 

اسی فرزند تو به یه مادر باسواد و آگاه نیاز داره 

ازدواج یه فیلم فانتزی نیست تو الان هورمونات قاطی کرده 

بزار بزرگ سی درس بخونی چهار تا سفر تنهایی بری بفهمی دنیا چه خبره 

اونوقت واست انقد آدم و مرد خوب صف میکشن 

فک کن بجای اینا از همین حالا بری پیش مادر شوهر و جاری و خواهر شوهر و تمام دغدغه ات خاله زنک بازی باشه

برادرم، کتاب هایی برای من بفرست که پایانی خوش داشته باشند، هواپیمایی به سلامت فرود می آید ، جراح لبخند زنان اتاق عمل را ترک می کند، پسر کور بینایی اش را باز می یابد، عشاق سرانجام یکدیگر را یافته اند، عروسی در راه است، تشنگان به آب می رسند، به نان و آزادی....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هعی😔 لعنت بهت دنیا... دختر زیر ۱۵ ساله مجرده😔💔

هعیییی باید ببریمشون عروسی به مامان پسرا نشونشون بدیم زودتر شوهر کنن..

برادرم، کتاب هایی برای من بفرست که پایانی خوش داشته باشند، هواپیمایی به سلامت فرود می آید ، جراح لبخند زنان اتاق عمل را ترک می کند، پسر کور بینایی اش را باز می یابد، عشاق سرانجام یکدیگر را یافته اند، عروسی در راه است، تشنگان به آب می رسند، به نان و آزادی....
اخه مگه پسری هم هست که دختر ۱۵ ساله بخواد؟🙂‍↔️

نههه خیلی سنششش زیاده 

این سوال پرسیدن داره آیا

😂😂😂

مامان 💖مهدی و لیانا💖                                                                                                                                                                                              کاربری سال 97 امو تعلیق کردند😕مامان_مهدی_جونم