2777
2789
عنوان

امشب تولد عشق سابقمههه💔💔💔💔😓😓😓

| مشاهده متن کامل بحث + 536 بازدید | 79 پست
عزیزمچه دختر لطیف و زلالی هستی شماامیدوارم با انسانی برخورد کنی که لایق لذت بردن از این احساسات باشه ...

فدات لطف داری.. ۲۵ سالمه‌.‌.. من کلا توی رابطه بدون حسرت عمل میکنم..حرفامو میزنم تا بعدا حسرت نخورم..

چون برای عشق اولم خیلی حسرت خوردم

مدرس زبان کره ای 🇰🇷 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

با احترام کات کردیم.. وقتی میگم ما خیلی خوب بودیم باهم و احترام همو همیشه حفظ کردیم تاحالا با لحن بد ...

احترامی که بینتون بوده قابل ستایشم

در نتیجه تبریک رو‌بگو

فدات لطف داری.. ۲۵ سالمه‌.‌.. من کلا توی رابطه بدون حسرت عمل میکنم..حرفامو میزنم تا بعدا حسرت نخورم. ...

دقیقااا منم تلاشمو میکنم

ادم هیچوقت از تلاش های پشیمون نمیشه

از اینکه میتونسته کاری کنه ولی نکرده خیلیی پشیمون میشه

غیر از این نباید چیزی بگه

خیلی توی دوراهی موندم.. چون میدونم آدم خوبیه و برخورد بدی نداره.. و منم هیچوقت تحقیر و سرزنشش نکردم.. خیلی راحت میتونستم بگم تو توی رابطه فلان جور بودی و کات کنم.. اما ترجیح دادم با احترام و با محبت کات کنم ک تصورمون از هم خراب نشه و احترام بینمون حفظ بشه

مدرس زبان کره ای 🇰🇷 

دقیقااا منم تلاشمو میکنمادم هیچوقت از تلاش های پشیمون نمیشهاز اینکه میتونسته کاری کنه ولی نکرده خیلی ...

میترسم بگم و باز بگه ممنونم و برام ارزشمنده

و میترسم نگم و بعدا حسرت بشه ک چرا نگفتم..شاید فرصتی برای برگشت بود

مدرس زبان کره ای 🇰🇷 

خیلی توی دوراهی موندم.. چون میدونم آدم خوبیه و برخورد بدی نداره.. و منم هیچوقت تحقیر و سرزنشش نکردم. ...

بازم نظر من رو تبریکه بخصوص وقتی انقد جفتتون عاقل و محترمید

میترسم بگم و باز بگه ممنونم و برام ارزشمندهو میترسم نگم و بعدا حسرت بشه ک چرا نگفتم..شاید فرصتی برای ...

دقیقااا حرف منم رو پشیمونیه

بهتم گفتم من یه ادمیم که یکاری رو انجام بدم بهتره تا انجام ندم و حسرت بخورم 

دقیقااا حرف منم رو پشیمونیهبهتم گفتم من یه ادمیم که یکاری رو انجام بدم بهتره تا انجام ندم و حسرت بخو ...

جالبته میدونی چیه ی پسره دیگ ازم خوشش میاد..حضوری پیشنهاد داد. ولی گفتم هنوز درگیر عاطفی رابطه قبلیم..

اونم‌تولدش فرداست... برای اون تبریک تولد فرستادم.

ولی هنوز برای عشق خودم نفرستادم‌چون شک دارم

مدرس زبان کره ای 🇰🇷 

جالبته میدونی چیه ی پسره دیگ ازم خوشش میاد..حضوری پیشنهاد داد. ولی گفتم هنوز درگیر عاطفی رابطه قبلیم ...

ببین من دوبار عاشق شدم و همه میگن دومی رو خیلیی بیشتر از اولی میخوای

و ضربه دومی خیلییی بد بود

اینجوریه که جفتشون واقعا داغونم کردن

ینی تو منو از دوسال پیش تا الان ببینی واقعا پیر شدم

خیلییی عوض شدم 

بعد جالبیش اینه از همه وجودم دارم مایه میزارم دومی برگرده

بعد کسایی که نمیخوامشون سرویس کردن از بس زنگ میزنن پیام میدن