2777
2789
عنوان

امشب تولد عشق سابقمههه💔💔💔💔😓😓😓

| مشاهده متن کامل بحث + 497 بازدید | 77 پست
ببخشیدا ولی چ کاریه . یا کامل باید با هم بود یا کامل قطع ارتباط استارتر رو هم الکی وسوسه نکن چه معنی ...

سرک کشیدن تو زندگی؟؟

تو ببینی یه غریبه استوری تولد گذاشته ریپلای میکنی و تبریک میگی چه برسه به ادمی که یه روز همه زندگیت بوده

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

همه ادما خوب مطلق نیستن....

اره میدونم ولی اهل دروغ و خیانت و فوحش و توهین نبود..

تاحالا ی داد و ی حرف بد ازش نشنیدم آدم خوبی بود ولی حیف حیف حیف حیففففففففففففففف

مدرس زبان کره ای 🇰🇷 

اره میدونم ولی اهل دروغ و خیانت و فوحش و توهین نبود..تاحالا ی داد و ی حرف بد ازش نشنیدم آدم خوبی بود ...

عزیزدلم نمیشد با کمک روانشناس اون خلاها و تروما هارو درمان کرد؟؟

ببخشیدا ولی چ کاریه . یا کامل باید با هم بود یا کامل قطع ارتباط استارتر رو هم الکی وسوسه نکن چه معنی ...

حرفت موافقم.. ولی چجوری ی آدمی ک نزدیک ترین بود از نظر احساسی و جسمی..حالا تبدیل ب غریبه بشه؟؟ بخدا ای کاش ربات بودمم

مدرس زبان کره ای 🇰🇷 

عزیزم

رابطه‌ای که نشستی با عقل و دلایل منطقی به این نتیجه رسیدی که به نفعت نیست، قراره برای همیشه تموم بشه. قبول دارم بله سخته ولی ما خیلی وقت‌ها توی زندگی باید اون کاری رو بکنیم که درسته نه اون کاری که دوست داریم. نشخواهرهای ذهنی رو هم بذار کنار و مدام یادآوری نکن که تولدشه یا فلان تاریخه. منطقی باش و بکو من مثل آدمی هستم که توی دوران ترک هست،قطعا که روانش هنوز مواد رو طلب می‌کنه اما به این معنی نیست که براش خوبه.

کلا هم بنظرم توی دوران کات حتما باید با یه مشاور فوق‌العاده حرفه‌ای در تماس مستمر بود که با درد و خطای کمتری طی بشه.

اگ امشب تبریک نگم یعنی باید برای همیشه تمومش کنم...چقدررر سخته خیلی سخته....آدمی ک توی حلقت بود الان ...

چه تبریک بگی چه تبریک نگی

هیچ فرقی نداره چیزی که تموم شده تموم شدس

عزیزمرابطه‌ای که نشستی با عقل و دلایل منطقی به این نتیجه رسیدی که به نفعت نیست، قراره برای همیشه تمو ...

بعضی تاریخا تا ابد حک میشن 

با گذشت ۱ سال من هنوز ساعت و تاریخ شبی که دیدمش

تولدش

و ساعت و تاریخ روزی که رفت هنوزم تو ذهنمه

عزیزدلم نمیشد با کمک روانشناس اون خلاها و تروما هارو درمان کرد؟؟

میشد چندبار پیشنهاد دادم اما نمیخواست.. خودشم گفت ک نمیدونه چرا اینقدر نمیتونه خودشو نجات بده‌..

وقتی پیش منم بود هی میگفت من کوچیک بودم بابام منو مینداخت توی انباری... من فقط سکوت میکردم و سعی می‌کردم با توجه و محبت ترمیمش کنم.. البته تا یکجایی ترمیم شد...

ولی پس من چی؟ من هی محبت و توجه تا ترمیم بشه.. پس کی زخم های منو خوب میکرد؟ ازم انرژی خواری میشد

مدرس زبان کره ای 🇰🇷 

سرک کشیدن تو زندگی؟؟تو ببینی یه غریبه استوری تولد گذاشته ریپلای میکنی و تبریک میگی چه برسه به ادمی ک ...

خودت داری میگی بوووده 

بعدشم وقتی کات کردی چرا استوریشو داری؟

همینه دیگه وقتی بی جون و مریض کات میکنید همینه 

یا باید رابطه کامل قطع شه ، یا نه

فقط 2 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تو رو جدتون لایکم نکنین😣
بعضی تاریخا تا ابد حک میشن با گذشت ۱ سال من هنوز ساعت و تاریخ شبی که دیدمشتولدشو ساعت و تاریخ روزی ک ...

بله حک میشن اما اینکه مدام هم خودمون دل به دل یکسری احساساتمون بدیم تقویتشون می‌کنه، به نفع خودت نیست چاقویی که یکبار از بدنت کشیدی بیرون به هر بهانه‌ای دوباره فرو کنی داخل.

خودت داری میگی بوووده بعدشم وقتی کات کردی چرا استوریشو داری؟همینه دیگه وقتی بی جون و مریض کات میکنید ...

من دیگه ندارمش برای همیشه تموم شده

ولی هنوز بعد یکسال تک تک کاراش جلوی چشامه 

مگه میشه یادت بره اونی که همه وجودت بوده چیا گفته چیا نگفته