2777
2789

دوماهه کات کردیم ..تصمیم دوطرفه و بااحترام بود.. چون رابطه رو توی حالت بلاتکلیف نگه داشته بود...

امشب تولدشه ..واقعا دلم داره میترکه.. چقدر باهم راجب تولدش و کادویی ک  دوست داره باهم توی کافه گفتیم و خندیدیم...

الان شب تولدش اینقدر غریبه شدیم که حتی تولدشو نمیتونم تبریک بگم.... کاش آدم بدی بود میگفتم گور باباش ولب میدونم آدم خوبیه از همین میسوزمممم ک چقدر مامانم خوب بودیم..

شب تولدش میگذره و من تبریک نمیگم و برای همیشه تمامش میکنم... امان از این زندگی..امان از این دل💔💔💔💔💔💔💔💔💔

مدرس زبان کره ای 🇰🇷 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ولی تولدشو خیلی عادی تبریک بگومن تبریک گفتم اتیش گرفتم ولی گفتممنم خیلی برنامه ریزی ها داشتم ولی خب ...

دیگه به همدیگه برنگشتین

جواب پیامت داد؟؟

((درخواست دوستی هیشکی رو قبول نمیکنم اینوهزاربار بخون))

همدیگرو دوست داشتین؟چرا رابطتون تموم شد؟

چون رابطه رو توی حالت بلاتکلیف نگه داشته بود..

و داشتم اذیت میشدمممم... توی تنهایی قربون صدقه و محبت میکرد.. توی جمع مثل غریبه هه رفتار میکرد

مدرس زبان کره ای 🇰🇷 

اگه ادم خوبی رابطه رو بلاتکلیف نمیزاشتاگه چیزی دوست داشته باشی بیخیال رفتار نمیکنیبابا نخواستت باز د ...

عشق و عاشقی داستانش خیلیی فرق داره

من جلوی بقیه مردا به شدت جدیم ولی جلو اونی که عاشقشم رسما وا میدم😂

اگه ادم خوبی رابطه رو بلاتکلیف نمیزاشتاگه چیزی دوست داشته باشی بیخیال رفتار نمیکنیبابا نخواستت باز د ...

عزیز عاشق شدی؟ گارد آدم مقابل آدمی ک جونش واسش در میره پایینه.. محاله جلوی عشقت بتونی عادی رفتار کنی

مدرس زبان کره ای 🇰🇷