2777
2789
عنوان

میخوام بدون اینکه خبر بدم برم بیرون

| مشاهده متن کامل بحث + 1689 بازدید | 129 پست
من تجربشو ندارم ولی بخاطر آرامش بچه هات این کارو نکن به حرف اونایی که میگن برو گوش نده اونا نمیدونن ...

مشکلم خیانتیه ک کرده میخوام اعتراضمو نشون بدم

من دوام آورده ام.بازم دوام می آورم.ولی دلم می خواست ، معنای زندگی ام  چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد.      .میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****       ❤️کار بر no aks هستم❤️   

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

توروخدا یجا واستا جلوش وگرنه یه عمر اذیت میشی تهشم عین یه بنده خدا ، خدایی نکرده کار به جدایی میرسه ...

من الان بخاطر خیانتش عصبیم میخوام اعتراضمو نشون بدم فقط بخاطر بچه ها ی جوریم

من دوام آورده ام.بازم دوام می آورم.ولی دلم می خواست ، معنای زندگی ام  چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد.      .میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****       ❤️کار بر no aks هستم❤️   

مشکلم خیانتیه ک کرده میخوام اعتراضمو نشون بدم

این راهش نیست 

اگه مدرک داری بردار ببر بذار جلو قاضی اونجا اعتراض کن 

با این کار فقط بدتر میکنی 

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی .......                                                               اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ......                                                       ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫
بچه نداشتی؟من نگران ناراحتی این دوتام وگرنه مهم نیس بعدش چی میشه

لجبازی کردن تو این شرایط درست نیست 

ممکنه دعوا بشه اینجوری بچه هان آرامششون رو از دست میدن و همچین چیزی روی روانشون تاثیر بدی میزاره 

اگه ضروریه به یکی از اعضای خانوادت اطلاع بده که باهم برین

لجبازی کردن تو این شرایط درست نیست ممکنه دعوا بشه اینجوری بچه هان آرامششون رو از دست میدن و همچین چی ...

بخاطر خیانتش عصبیم تاپیک مادرشوهرم زنگ زد کامل گفتم

این راهش نیست اگه مدرک داری بردار ببر بذار جلو قاضی اونجا اعتراض کن با این کار فقط بدتر میکنی

نمیخوام اگه بنا ب جداییه من پیش قدم بشم

عزیزم من خوندم تاپیکاتو سعی کن کوتاه نیای هرچقدر هم که دوسش داشته باشی برای خودت ارزش و احترام قائل ...

ینی برم؟

بخاطر خیانتش عصبیم تاپیک مادرشوهرم زنگ زد کامل گفتم

بله خوندم ولی با اینکار چیزی درست میشه ؟ چیزی تغییر میکنه ؟

تو هنوز با خودت کنار نیومدی تصمیمی نگرفتی 

اینا صرفا از روی لجبازی و حس انتقام جویی هستش 

عاقلانه تصمیم بگیر و تحت هیچ شرایطی نزار بچه هات متوجه بشن و از همین بچگی براشون ترومای روحی درست بشه

خستم از این وضعیت میخوام گاهی نگران باشه ک چیکار میکنم و نمیکنمانگاری خیلی خیالش راحت شده ک مدام خیا ...

با توجه ب تاپیک های قبلت بنظرم برو

زنگم زد جوابشو نده

ولی تا ساعت 9 شب بیا خونه و از جاهایی ک رفتی عکس و فیلم بگیر از خودت و بچه هات ک تهمت نزنه بهت

ک مثلا خواسته باشه دست پیش بگیره پس نیفته

✨🍃رفیق میشه برای روبه‌راه‌شدن کارهمسرم یک صلوات بفرستی؟! مرسی گلم💞🌼
بله خوندم ولی با اینکار چیزی درست میشه ؟ چیزی تغییر میکنه ؟تو هنوز با خودت کنار نیومدی تصمیمی نگرفتی ...

زور داره اقا داره قیافه میگیره اومده خونه غذا گذاشتم رو میز نخورد بلند شد تیپ زد رفت بیرون

منم میزارم رو میز بمونه اومد جلوش میریزم تو سطل

من کی گفتم برو ؟تو که قراره ببخشی الکی نبخش شرط بزار همین

قصدم اینه اذیت بشه

با توجه ب تاپیک های قبلت بنظرم بروزنگم زد جوابشو ندهولی تا ساعت 9 شب بیا خونه و از جاهایی ک رفتی عکس ...

ن فیلم چیه با دوتا بچه چ غلطی میخوام بکنم اخه

زور داره اقا داره قیافه میگیره اومده خونه غذا گذاشتم رو میز نخورد بلند شد تیپ زد رفت بیرونمنم میزارم ...

تو بیشتر می‌شناسیش خب و بهتر میتونی تصمیم بگیری !

نمیتونی با مشاور صحبت کنی ؟