2777
2789
نمیشه نمیتونم

چرا باید بتونی منم کات کردم ی هفته اس تقریبا

ولی همش بهش ممیچسبیدم نشونش دادم ک دوسش دارم اونم هی فاصله میگرفت الان از دیشب داره یریز پیام میده معذرت خواهی میکنه ولی الان نوبت منه ک ادم حسابش نکنم

فقط 19 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر بارداری نیست!

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چرا باید بتونی منم کات کردم ی هفته اس تقریباولی همش بهش ممیچسبیدم نشونش دادم ک دوسش دارم اونم هی فاص ...

اینقدر اذیتم کرده اینقدر براش گریه کردم ببین هیچکس نمیتونه اندازه ی من دوستش داشته باشه خودشم می‌دونه دوستش دارم ولی ازم دوری می‌کنه سه ماهه رفته منم دیگه زندگیم نابود شده دلم براش تنگ شده هنوز نیومده ولی ناامید نمیشم کارش همینه دوماه یا یه ماه ولم می‌کنه بعد میاد

مبشه بگی چجوریه؟ من پست رو پیدا نکردم

دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس  امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا
مبشه بگی چجوریه؟ من پست رو پیدا نکردم

یکی دیگ هم اینکه امشب ۱۴ بار دعای نادعلی رو ب اسمش بخون بعدش۱۰۰ صلوات

دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس  امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا