2777
2789
عنوان

خانواده شوهرم تهدید ب طلاقم کردن بابامم زنگ زد شستشون

| مشاهده متن کامل بحث + 8902 بازدید | 298 پست
کار خوبی کردی!! اصلا نذار کسی انقدر خوردت کنه!ببین خانواده خیلی مهمه هر کی میگه مهم نیست حرف مفت میز ...

ممنونم عزیزم مشکل خانواده من این پسردوستن بابامم بااصرارخودم زنگ زد ب خانوادش ایناکینه کردن چراپدرت زنگ زده یسری حرفازده تحریکش کرده ولی یادم نمیادتاحالا خانوادم دخالت کرده باشن اینامیخوان توهرچیزی نظربدن همه چیو کنترل کنن

ای ک مراخــــوانـــده ای  راه نشـــانـم بـده✨🤲🏻

کار خوبی کردی!! اصلا نذار کسی انقدر خوردت کنه!ببین خانواده خیلی مهمه هر کی میگه مهم نیست حرف مفت میز ...

الانم 3روز ازش بیخبرم خطموخاموش کردم دیدم هی میگ طلاقت میدم یاحالم ازت بهم میخوره دیگ نتونستم تحمل کنم اینقدرلهم کنه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هیچوقت درست نمیشناین داستان تا اخر عمر ادامه داره!

منم کشیدم کنارتاببینم میخوادچطوربشه سپردم بخدا همشون 

الانم 3روز ازش بیخبرم خطموخاموش کردم دیدم هی میگ طلاقت میدم یاحالم ازت بهم میخوره دیگ نتونستم تحمل ک ...

مردی که بگه طلاقت میدمو حالم ازت بهم میخوره معذرت میخام باید مثل اشغال پرتش کنی از زندگیت بیرون  ادم روز خوش نمیبینه  با همچین موجودی 

مردی که بگه طلاقت میدمو حالم ازت بهم میخوره معذرت میخام باید مثل اشغال پرتش کنی از زندگیت بیرون ادم ...

توشرایط روحی خیلی بدیم منم رهاش کردم 

مردی که بگه طلاقت میدمو حالم ازت بهم میخوره معذرت میخام باید مثل اشغال پرتش کنی از زندگیت بیرون ادم ...

180درجه تعییرکردتواین مدت موندم چرا نمیفهمه نبایدزندگیشو داعون کنه بخاطرخانوادش اوناهمه چسبیدن ب زندگیاشون بعداینوتحریک میکنن

تا ادم نشده نرو حالا که پدرت دخالت کرده اخ. از حقت دفاع کن تا از ت حساب ببره وگرنه هم بابات و حرفشو خریدار ندلره بی ا زش میشه پس رو نده دختر خوب بزار التماس کنه وبابات اجازه بگیره تا ب

تا ادم نشده نرو حالا که پدرت دخالت کرده اخ. از حقت دفاع کن تا از ت حساب ببره وگرنه هم بابات و حرفشو ...

نمیرم عزیزم اسکرین صفحه7ببین بهم گفت نیای طلاقت میدم منم خطم خاموش کردم 

تا ادم نشده نرو حالا که پدرت دخالت کرده اخ. از حقت دفاع کن تا از ت حساب ببره وگرنه هم بابات و حرفشو ...

تواین مدت بخاطرخانوادش کلی بهم توهین کرد حرف اول واخرشم خانوادش چون بابام ایناباکسی رفت وامدندارن هی اینومیزنه توسرم ک فکرکردی میزارم عین مامانت رابطه منوباخانوادم قطع کنی گفتم کی خواستم قطع کنم فقط گفتم من نمیام

پناه ببر به خداوند . راه درستو قطعا نشونت میده. الهی غرق در ارامش باشی

خواهش میکنم برام دعا کنید🙏🏻🤲🏻🕋

یلدایی پارسال نیوردن امسالم هیچ تولدم هیچ روز زن هیچ هیچ مناسبتی ادم حسابم نکردن شوهرم گوشش ب دهن خا ...

تا وقت داری ی فکری به حال خودت کن دلم میسوزه برات

چون شوهر من اولویت اولش خانوادشه

ی چیزی بگم باورت میشه حتی محبتش به برادر زادهاش و خاهرزادهاش بیشتر تا بچه های خودش

نکن این کارو

نمیدونم سخت شده این کارش برام نفسم برید راهی ندارم نه خانواده ی نه چیزی بچه هامو فقط خودمم که میدونم برگ گل هستن چطور باهاشون برخورد کنم

چن روزه دارم میگم کاش ی چیزی بشه خودمو بچه هام با هم تموم کنیم همیچکدوم نمونیم که درد بیشتری بکشیم

عاقلانه فکر کن کسی که خانوادش مهمه هیچ عذاب وجدانی در برابر رفتارهای که با زن و بچش کنه نداره