عزیزم من بعد مدت ها ب بابام گفتم این همه جا هنه چیو میگه
خوب بگه. خودش کوچیک میشه. حالا ببخشید فامیل هاش از خودش داغون تر. کی هستن که انقدر خودت رو اذیت کنی. اگرم ادم حسابی باشن میگن با خودشون چقدر بی شعوره میاد پشت سر همسرش حرف میزنه.
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
دقیقادحق تو این پسر آس و پاس نیستا وقتی پسر درست پیدا نکردی ازدواج نکن به هر قیمتی
ازدواج اولم سنم کم بودخیلی اذیت شدم بعدش ب خانوادم گفتم میخوام مستقل بشم برم سرکاراجازه ندادن خواستگارمیومد قبول نمیکردم مامانم هروزمیگفت بروازاین خونه برو پی زندگی تااینکه این ادم اومد میدونست توچ سرایط بوده زندگیم قول دادقسم خورد ک جبران میکنه هواموداره بابابام حرف زد روحرفاش نموند من چوب سادگی واعتمادموخوردم ولی میسپرم بخدا من خواستم زندگی کنم
من الانم دارم خون گریه میکنم اون پیش خانوادش داره ابرومومیبره
چندروز سکوت کن نه پیام نه حرف نه تماس بذار مغزت اروم بشه تا الان چیزی که متوجه شدم بری زیر یه سقف همه چی خیلی بدتر میشه اونموقع هم جدا شدن اصلا کار راحتی نیست
سکوت کن خودشو خانوادشو بسپار به خدا بتونی خودتو نجات بدی از این وضعیت بردی
خودتو سبک نکن،حالا ک بابات انقد قشنگ پشتت وایستاده قهربمون، اگه قهر رو جدی نگیری ازون ب بعد هی تهدیدت میکنن و از شما و بابات حساب برنمیدارن، ی دفه قشنگ نوکشون رو بچین برا همیشه، مرگ یبار شئون یبار