2777
2789
عنوان

خانواده شوهرم تهدید ب طلاقم کردن بابامم زنگ زد شستشون

| مشاهده متن کامل بحث + 10349 بازدید | 321 پست
عزیزم من بعد مدت ها ب بابام گفتم این همه جا هنه چیو میگه

خوب بگه. خودش کوچیک میشه. حالا ببخشید فامیل هاش از خودش داغون تر. کی هستن که انقدر خودت رو اذیت کنی. اگرم ادم حسابی باشن میگن با خودشون چقدر بی شعوره میاد پشت سر همسرش حرف میزنه. 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مداو گریه میکنی، روحیت خراب تر هم میشه. حساس تر هم میشی. بلند شو یه اهنگ بزار گوش کن.اینکه پدرت حمای ...

عزیزم بابام بااجبارمن زنگ زد لهم میگ مهرتوببخش هیچی نداره ابرومون میره بخداپشتم نیستن اگربود نمیگفت ابرومون میبری

ای ک مراخــــوانـــده ای  راه نشـــانـم بـده✨🤲🏻

خوب بگه. خودش کوچیک میشه. حالا ببخشید فامیل هاش از خودش داغون تر. کی هستن که انقدر خودت رو اذیت کنی. ...

کاش خدایکاری کنه دارم نناامیدمیشم

دقیقادحق تو این پسر آس و پاس نیستا وقتی پسر درست پیدا نکردی ازدواج نکن به هر قیمتی

ازدواج اولم سنم کم بودخیلی اذیت شدم بعدش ب خانوادم گفتم میخوام مستقل بشم برم سرکاراجازه ندادن خواستگارمیومد قبول نمیکردم مامانم هروزمیگفت بروازاین خونه برو پی زندگی تااینکه این ادم اومد میدونست توچ سرایط بوده زندگیم قول دادقسم خورد ک جبران میکنه هواموداره بابابام حرف زد روحرفاش نموند من چوب سادگی واعتمادموخوردم ولی میسپرم بخدا من خواستم زندگی کنم  

من الانم دارم خون گریه میکنم اون پیش خانوادش داره ابرومومیبره

چندروز سکوت کن نه پیام نه حرف نه تماس بذار مغزت اروم بشه تا الان چیزی که متوجه شدم بری زیر یه سقف همه چی خیلی بدتر میشه اونموقع هم جدا شدن اصلا کار راحتی نیست 

سکوت کن خودشو خانوادشو بسپار به خدا بتونی خودتو نجات بدی از این وضعیت بردی 

عزیزم بابام بااجبارمن زنگ زد لهم میگ مهرتوببخش هیچی نداره ابرومون میره بخداپشتم نیستن اگربود نمیگفت ...

پدرت درست میگه وقتی هیچی نداره چه مهریه ای بده ؟؟؟؟ قسط بندی کنن با شرایط اون تو عمرتو جوونیت میره باز هم با وکیل صحبت کن شاید قانون جدیدی اومده باشه

فقط حرف پدرتو گوش کن نذار پشیمون بشه از پشتت در اومدن پدرتو جلوی اونا ضایع نکن دلش میشکنه

بلاخره منم ی روزی خونه دار میشم😍 ی روزی ی عالمه طلا میخرم..ماشین مورد علاقه مو میخرم...اونجوری ک دلم میخواد زندگی میکنم...الهی ک هرکی مستاجره خونه دار بشه ...هر حاجتی داری بهش برسی الهی امین. امضا مو دیدی برام ی صلوات بفرست ...اگ فرستادی بگو منم برات بفرستم 💜😍.                                                   خدایا شکرت❤️🙂
چندروز سکوت کن نه پیام نه حرف نه تماس بذار مغزت اروم بشه تا الان چیزی که متوجه شدم بری زیر یه سقف هم ...

من توگریه هام فقط میگم خدایا خودت حقموبگیر

پدرت درست میگه وقتی هیچی نداره چه مهریه ای بده ؟؟؟؟ قسط بندی کنن با شرایط اون تو عمرتو جوونیت میره ب ...

حتی عمرمم بره میگیرم من دیگ ب هیچی فکرنمیکنم

خودتو سبک نکن،حالا ک بابات انقد قشنگ پشتت وایستاده قهربمون، اگه قهر رو جدی نگیری ازون ب بعد هی تهدیدت میکنن و از شما و بابات حساب برنمیدارن، ی دفه قشنگ نوکشون رو بچین برا همیشه، مرگ یبار شئون یبار

فقط حرف پدرتو گوش کن نذار پشیمون بشه از پشتت در اومدن پدرتو جلوی اونا ضایع نکن دلش میشکنه

نمیرم مهمونی صفحه7بخون گفتم نمیام گفت طلاقت میدم گفت باشه

خودتو سبک نکن،حالا ک بابات انقد قشنگ پشتت وایستاده قهربمون، اگه قهر رو جدی نگیری ازون ب بعد هی تهدید ...

من اول میسپرم بخدادبعدقانون

نمیرم مهمونی صفحه7بخون گفتم نمیام گفت طلاقت میدم گفت باشه

ب درک مگ چی داره مرتیکه الدنگ مهم اینه خانوادت پشتتن انشا ٕ الله هرچی خیره برات پیش بیاد

بلاخره منم ی روزی خونه دار میشم😍 ی روزی ی عالمه طلا میخرم..ماشین مورد علاقه مو میخرم...اونجوری ک دلم میخواد زندگی میکنم...الهی ک هرکی مستاجره خونه دار بشه ...هر حاجتی داری بهش برسی الهی امین. امضا مو دیدی برام ی صلوات بفرست ...اگ فرستادی بگو منم برات بفرستم 💜😍.                                                   خدایا شکرت❤️🙂