2777
2789
عنوان

خانواده شوهرم تهدید ب طلاقم کردن بابامم زنگ زد شستشون

| مشاهده متن کامل بحث + 9481 بازدید | 302 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خوشبحالت چه بابای حامی ای داری😔

منم بخاطربی حمایتی اینطوری شدم میدونن کسیو ندارم ک هربلایی سرم میارن بابامم زوری زنگ زدمیگفت مهریه نمیخوای جداشو ابرومون میبری

ای ک مراخــــوانـــده ای  راه نشـــانـم بـده✨🤲🏻

برادر خواهرات کوچیکن؟ ولی خوشم اومد بابات قشنگ حرف زد

ن بزرگن بابام زنگ نمیزد بااجباربود ولی چ فایده خیلی وقته تکیه گاه نداشتم خانواده شوهرم میدونن توچ وصعیتیم جدی نمیگیرن حرفای بابامو پون میدونن پسردوست

نیاز نیست طلاق بگیری ک ترسیدی 

توهم بگو فعلا ک عقدیم منم طرف فامیلام دعوتم میخوام برم اونجا شما برو پیش خانوادت منم با خانوادم 

اخرشم الکی بگو من دارم درمورد ادامه رابطمون فکر میکنم و چندوقتی میخوام تنها باشم 

با احترام بگو 

اگه چیزی هم گفت بگو حرف من همونه میخوام فکر کنم

نیاز نیست طلاق بگیری ک ترسیدی توهم بگو فعلا ک عقدیم منم طرف فامیلام دعوتم میخوام برم اونجا شما برو پ ...

بهم گفت طلاقت میدم نیای پس لیاقت احترام نداره چتای اول روگذاستم ددستان گفتن توعزت نفس، نداری درصورتی ک خواستم احترام نگهدارم بحث نشه ولی دیدم داره دوربرمیداره اخرم گفت طلاقت میدم

بهم گفت طلاقت میدم نیای پس لیاقت احترام نداره چتای اول روگذاستم ددستان گفتن توعزت نفس، نداری درصورتی ...

عیب نداره فعلا جوابشو نده 

باز پیداش میشه این طلاق بده نیست فقط گوشش رو دهن خانوادشه 

امد هم چیزی نگو فقط بگو اگه واقعا زندگیمون مهمتر از دوست و فامیله باید یه مدت به من احترام بزاری من نمیخوام تو جمع فامیل بیام 

اگه تهدید کرد هم جوابشو نده 

نمیاد پپشت خونتون برای شلوغ بازی 

اگه بیادم نهایت بگو بخوای اجبارم کنی زنگ میزنم ۱۱۰ صورت جلسه کنه به جرم ازار خانگی

عیب نداره فعلا جوابشو نده باز پیداش میشه این طلاق بده نیست فقط گوشش رو دهن خانوادشه امد هم چیزی نگو ...

اسکرین صفحه 7ببین کم اوردم بخداقسم من له شدم 

عیب نداره فعلا جوابشو نده باز پیداش میشه این طلاق بده نیست فقط گوشش رو دهن خانوادشه امد هم چیزی نگو ...

خیلی دهن بین خدای من شاهده 3ماه روزگارموسیاه کردن الانم یماه ک هروزتوهین میکنه 4روز4روزقهرمیکنه

بهم میگ میخوام تنهاباشم خانوادم هستن خیلی خستم بخداقسم اونقدر پشتموخالی ابروموبرد دیگ چیزی ازم نمونده اونقدرپیش خانوادش ازم حرف زد اوناهم راحت توهین کردن

اسکرین صفحه 7ببین کم اوردم بخداقسم من له شدم

برای چی اخرش اینقدر عجز و ناله کردی؟

اصلا چرا یجوری رفتار میکنی ک حرفاش انگار برات مهمه 

یه کلام میگفتی باشه دیگه جواب نمیدادی 

ببین دور از جون مثل سگ میافتاد دنبالت 

با این پیامات فقط یه برداشت داره ک طرفم ادم ضعیفیه 

جای اینکه بگی خانوادت 

باید میگفتی من به تو اعتماد کردم تکیه کردم،همدمم باشی همراهم باشی نه اینکه حرفایی ک بهت میزنم کسی بدونه ،میگفتی این وسط کسی مقصر نیست جز خودم ک باهات صمیمی شدم 

میدونی مردا از زنی ک ازشون ببره و یهو سرد بشه بیشتر میترسن تا زنی ک حرفا و احساساتشو بریزه بیرون و اینجوری عجز کنن 

فعلا شاید بهت پیام نده تا دنبالش بیافتی 

ولی پیامم داد جوابشو نده حداقل برای دو روز 

بعدم فقط یه کلام روز دادگاه میبینمت 

اگه هرچی گفت دیگه جواب نده 

ببین این کاری میکنه بدتر حس کنی تو مقصری ک بری عذرخواهی کنی 

ولی وقتی ادم حسابش نکنی و واقعا حس کنه داره از دستت میده یکم به خودش تکون میده

خیلی دهن بین خدای من شاهده 3ماه روزگارموسیاه کردن الانم یماه ک هروزتوهین میکنه 4روز4روزقهرمیکنه

خودت راه دادی اول توهین تا مدتی نباید جوابشو میدادی 

بعد عذرخواهیش باید میگفتی اگه قصد توهین داری منم توهین کنم 

بهم میگ میخوام تنهاباشم خانوادم هستن خیلی خستم بخداقسم اونقدر پشتموخالی ابروموبرد دیگ چیزی ازم نموند ...

خو باید خودشو تنبیه میکردی به خانوادش چه ربطی داره 

باید یه مدت سرد میشدی جز سلام خداحافظ هیچی بهش نمیگفتی 

اگه حرفی میزدم میگفتی چی بگم میخوای خبر ببری 

بعد دیگه کارتو میکردی 

کم کم برای اینکه اعتمادتو جلب کنه خبر نمیبرد