2777
2789
عنوان

خانواده شوهرم تهدید ب طلاقم کردن بابامم زنگ زد شستشون

| مشاهده متن کامل بحث + 8693 بازدید | 298 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ادمایی که خودشون و خانوادشون مشکل دارن میرن دنبال خانومای مطلقه که بخاطر زندگی دومشون چیزی نگن واین ...

چ ربطی داشت بااین حرفتون ارزش منو زیرسوال بردین چ طرز صحبت کردن! مگه هرکی مطلقست باید بایه ادم بی درد نخورازدواج کنه یادخترا بامطلقه ها فرقی دارن؟! دخترای مجردزیادی رودیدم رابطه های فراوان دارن ولی رسمی نشده گناه من این ی ازدواج ناموفق رسمی داشتم قرارنیس هرطوری بامن رفتاربشه یا ادم بایدبیادسمتم والا ماهم حق زندگی داریم قضاوت نکنید ادمارو هیچکس فردا روندیده 

ای ک مراخــــوانـــده ای  راه نشـــانـم بـده✨🤲🏻

ادمایی که خودشون و خانوادشون مشکل دارن میرن دنبال خانومای مطلقه که بخاطر زندگی دومشون چیزی نگن واین ...

متاسفم براتون بااین طرزصحبت کردنتون 

ازدواج دومم

چون ازدواج دومته تهدیدت میکنن اذیتتم میکنن چون میدونن میسوزی اما طلاق نمیگیری

تو که ازدواج دومت باید با کل سختگیری پیش بره که شکست نخوری این مرد داشتنش از صدتا شکست بدتره

بذار تموم شه تموم نشه خودت تمومی تو این زندگی

صفحه7اسکریناروبخونید منم چیزایی ک گفتینو میدونم بخاطدهمین جوابشو دادم

خوندم دیگه باهاش چت نکن وبش کن بزار خانواده ت پیگیری کنن بعد طلاق میتونی اسم همسر اولت رو پاک کنی اگه ناراحت میشی ببینی ص دوم شناسنامه ت شلوغ شده . مهم نیست ازدواج چندم باشه مهم اینه زندگی خوبی داشته باشی و طرف مقابل احترام بزاره و خوشبختت کنه جنیفر لوپز با اون شهرت و محبوبیت اولویت خودشه چند بار تا حالا طلاق گرفته ب هیچی اهمیت نمیده 

مینیمال 
چون ازدواج دومته تهدیدت میکنن اذیتتم میکنن چون میدونن میسوزی اما طلاق نمیگیریتو که ازدواج دومت باید ...

اسکرین صفحه7بخون نظرتوبگو

خوندم دیگه باهاش چت نکن وبش کن بزار خانواده ت پیگیری کنن بعد طلاق میتونی اسم همسر اولت رو پاک کنی اگ ...

اسم همسراولم توشناسنامم نیس ازهمه جابلاکش، کردم وانفالو نمیخوادتلاشی کنه

😞چرا اسکرین چتارونمیخونید بهشرگفتم نمیام گفت نمیتونی رابطه منوخانوادم قطع کنی طلاقت میدم بهش گفتم ت ...

اسی جون خوندم و کیف کردم دمت گرم 

به هیچ عنوان از موضع خودت پایین نیا چون این باعث میشه بیشتر دور بگیره یکی دوبار که حالش جا اومد دستش میاد گوشیتم اون روز اصلا نگاه نکن 

تو تازه عروسی باید واست یلدایی بیارن چه ازدواج اولت چه ازدواج هزارمت باشه هرچیزی آداب خودشو داره

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما وقتی در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر میکنم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میزارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل نمیشه که حق با شماست🩷

بهتر الانم ب نظرم بزار پدرت مدیریت کنه قضیه رو چون حقت نیس اینهمه آزار ببینی و سکوت کنی

من هیچوقت هیچوقت خداشاهده نخواستم قیدخانوادشو بزنه فقط گفتم منم ببین اگرناراحتم کردن درکم کن پیششون ازشریک زندگیت بدنگو ک سواستفاده کنن چون اینکارشوهرم باعث شدخانوادش بهم بی احترامی کنن خودش مجوز بهشون داده اربلایی سرم بیارن دلم شکست دیدم چ جاهایی باهاش کناراومدم ولی کنارم گذاشت اولویت خانوادش هستن منوندید هزاربرچسب بهم زد بخاطرخانوادش

اسی جون خوندم و کیف کردم دمت گرم به هیچ عنوان از موضع خودت پایین نیا چون این باعث میشه بیشتر دور بگی ...

یلدایی پارسال نیوردن امسالم هیچ تولدم هیچ روز زن هیچ هیچ مناسبتی ادم حسابم نکردن شوهرم گوشش ب دهن خانوادش الانم میگم بهم بی احترامی کردن نمیام میگ طلاقت میدم میگ حالم ازاین زندگی بهم میخوره دلم میسوزه این حقم نیس چرااینکارومیکنه

اسی جون خوندم و کیف کردم دمت گرم به هیچ عنوان از موضع خودت پایین نیا چون این باعث میشه بیشتر دور بگی ...

اینقدرتحریکش کردن انگار ن انگارشریک زندگیشم توهرچیزی اونانظرمیدن خستم خیلی پشتمو خالی کرد منم خطمو خاموش، کردم

یلدایی پارسال نیوردن امسالم هیچ تولدم هیچ روز زن هیچ هیچ مناسبتی ادم حسابم نکردن شوهرم گوشش ب دهن خا ...

بگو مردی دیگه پای حرفت بمون پس 

البته که مادر و خواهرش باید کادو هرچند کوچیک مناسبتی میوردن اما حالا که اینجوری میکنن توهم سکوت کن و پدرت پیام بده بهش گفتی دخترمو طلاق میدم ما آماده هستیم هر روزی که تعیین کردین میریم دادگاه 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما وقتی در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر میکنم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میزارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل نمیشه که حق با شماست🩷

اینقدرتحریکش کردن انگار ن انگارشریک زندگیشم توهرچیزی اونانظرمیدن خستم خیلی پشتمو خالی کرد منم خطمو خ ...

خوب کردی