2777
2789

از دیشب مریض شدم گلو درد تب و لرز.  بدن درد سردرد بیحال و ضعف دارم  لیموشیرین خوردم . شلغم .قرص کلداکس. قرقره هم کردم پیشنهاد شما چیه برای بدن درد و سردردم کمک کنید حالم خرابه

منم همین وضعم زنگ زوم همسرم بیاد بریم دکتر گفت مغازه ام کسی نیس ت بطارم دلخور شدم ..گفتم شربت و قرص اینا بگیر بفرس ....بهتر نشدم شب بریم ..من ب بچه شوهر میرسم ولی وقتی خودم بدم یکی حالم نمیپرسه .

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم همین وضعم زنگ زوم همسرم بیاد بریم دکتر گفت مغازه ام کسی نیس ت بطارم دلخور شدم ..گفتم شربت و قرص ...

وای عزیزم خیلی سخته من با اینکه مجردم الان که مریضم کسی درکم نمیکنه میگن خوب میشی بیخیالن اصلا نمیگن پاشو بریم دکتر واقعا سرما خوردگی ادمو از پا درمیاره 

فقط خشک کننده سرساعت بخور واس گلو دیفنی مرتب بخور ..دمنوش ۴ تخم دمنوش ب ...تحرکم نداشته باش ..فقط اس ...

از صبح فقط دراز کشیدم قرص خشک کننده کدومش بهتره سفیکسیم یا آزیترو؟یا اموکسی سلین

بادکش چجوری هس؟

یعنی تا حالا ندیدی.با الکل و پنبه و اتش و لیوان. تو کرونا همه انجام میدادن. و خوب میشدن. بری خونه مادر بزرگت اونا بلد میشن

ما بیشتر در تخیلاتمان رنج می‌بریم تا در واقعیت.. سنکا

وای عزیزم خیلی سخته من با اینکه مجردم الان که مریضم کسی درکم نمیکنه میگن خوب میشی بیخیالن اصلا نمیگن ...

اره منم خیلی ناراحت شدم همه جام درده ..همسرم همه موارد رعایت میکنه اما اینجور مسائل ک پیش میاد نگرانم نیست و حواسش به نیست..ولی دوست ندارم درخواست کنم از دیشب میبینهولی واس اینکه کارش تعطیل نکنه ن زنگ میزن بپرسه حالمو ن حواسش هست ..خودتب فکر خودت باش برو دکتر