2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بعد این عمل به طور کامل درمان میشه؟؟

در صورت تمایل برای عضویت در حرمسرا عدد 1 را به شماره ۱۰۰۰۱۰۰۰پیامک فرمایید یا به سایت www.harmsara   naser.ir مراجعه فرمایید.                                                      پ.ن =شرایط لازم جهت پذیرش در حرمسرا ۱) وزن بالای ۱۲۰ کیلو گرم        ۲) سیبیل پرپشت حداقل ۱۰۰۰ تار سیبیل به بالا   ۳) ران بالشتی ۴) ابرو پرپشت و کمونی با پیوند ۵) شکم فربه از ضروریات است                                                                بعد از ارسال پیامک و یا ایمیل منتظر تماس ندیمه های من باشید. بعد از پذیرش یک هفته کار بدون حقوق در حرمسرا و در صورت دریافت تایید اعلی حضرت رسمی میشوید. در غیر این صورت به بخش های دیگر کاخ فرستاده خواهید شد.

چشم حساسه،این عملو نمیدونم،خودم لیزیک کردم چشممو نمیتونستم باز کنم،به نور حساس میشه چشم.اتاق تا یه مدتی تاریک بود روی پنجره هم حوله انداختیم تا نور نیاد

کاربری سال96هستم❤️ممنون میشم دوستان لطفا منو دعا کنید.❤️
میگه نمیتونم چشمم رو باز کنم. نگرانم شما چه کردید؟

هیچی دو شب بی قراری میکرد یادم نیست حقیقت شیاف استامینوفن براش زدم یانه سه سال بیشتره گذشته قطره هاشم مرتب میریختیم کم کم خوب شد دختر من ۴سالگی عمل کرد واقعا بی قراری میکرد 

درخواست دوستی قبول نمیکنم سر این موضوع شدید  ضربه خوردم 💔
من تابستون عمل کردمتا ۲ روز نمی تونستم چشم باز کنمدوره نقاهت سخت نیستفقط قطره ها رو مرتب بزن

اره قطره خیلی مهمه ما که بچم بود با یه سختی میریختیم چشمشم تا دو هفته قرمز بود

درخواست دوستی قبول نمیکنم سر این موضوع شدید  ضربه خوردم 💔