2777
2789
عنوان

دلم میخاد خوشگل باشم هر چه تلاش کردم نتیجه ی عکس بهم داد

| مشاهده متن کامل بحث + 122592 بازدید | 1511 پست
اصلا همراه که نمیشه آرایش کرد

آرایش ملایم و لایت عزیزم 

یکم ضد آفتاب یکم ریمل یکم تینت لب 

مدل ابروهاتو عوض کن یه هایلایت مو هم انجام بده خیلی تغییر میکنی گلم

خدایاسه چیز تو زندگی قشنگن: 'خانوادم' 'انعکاس صداشون' 'تصویر شون تو اینه' 👩‍❤️‍👨🧒🏻🧒🏻🧒🏻👶🏻 خدایا مواظب خانوادم باش به خودت میسپارم❤❤

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اسی اومدی لایک کن

من عاشق بارون بودم اون عاشق برف  بود:)گاهی میگم کاش قلبتم مثل برف بود پاک ،سفید:)گاهی میگم نه شاید مثل برفه یخ زده،بی حس.. قلب من سردِه یعنی سرد شده یعنی سردش کردی ولی یخ نزده هنوز چقدر تا یخ زدنش مونده جانا؟اگه دوست داشتین برام دعاکنید انرژیش برگرده بهتون مهربونا:)💚
آرایش ملایم و لایت عزیزم یکم ضد آفتاب یکم ریمل یکم تینت لب مدل ابروهاتو عوض کن یه هایلایت مو هم انجا ...

مرسی عزیزم ولی بعصی جاها آرایش نمیشه کرد،مثلا تو دورهمیا رفتن خونه ی همسایه ها یا مراسم ختم یا شبای آزادتری محرم،اینجا اکثریت زیبان و سفید و عمل وژل دیگه هیچکس کرم و رژ و اینا نمیزنه

عکستو دیدم زشت نیستی واقعا قیافت دلنشینه اگه اعتماد به نفستو ببری بالا صاف راه ببری مرتب باشی اونوقت میبینی مشکل از اعتماد به نفست بوده

هرچه تبر زدی مرا زخم نشد جوانه شد🦋