2777
2789
عنوان

دلم میخاد خوشگل باشم هر چه تلاش کردم نتیجه ی عکس بهم داد

| مشاهده متن کامل بحث + 105912 بازدید | 1493 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

هرکس به اندازه خودش زیباست مثل گل های متفاوت هم مث هم نیستن ظاهرشون فرق میکنه اما همشون یه جور زیبای ...

عزیزم یه جاهای این حرفای قشنگ بدرد آدمای پلید بی فرهنگ که همچی رو تو پول و زیبایی میبینن نمیخوره اصلا انسانیت رو نمیفهمن اینجای ما مصداق بارز همین چیزاست عذر میخام احمقن

همین هزینه رو بذار برو پیش مشاور ببین کجای زندگیت کی انقد اعتماد به نفست رو آورده پایین که داری تاوا ...

اعتماد بنفس هم باید از یه جایی بیاد باید دلت به یه چیزی گرم باشع، خودمو با خانواده ی همسرم مقایسه میزنم تو جمع اونا فقط من زشتم همشون سفیده و عمل و ژل خیلی قشنگن منم همه کار کردم همرنگ جماعت بشم نشد ک نشد

من خیلی زشتمهمسرم فرشتسولی حسرت یک نگاه عاشقانه و پر از تحسین تا زیر خاک باهامهسالهاس از خجالت توی چ ...

اینجوری نگوقربونت برم 🥲توام

خوشگلی خودتو داری برات ذکر

یاودودمیگم الهی بحق امام زمان روزبروززندگیتون بهترازروزقبل شه🤲

همسر شما واقعا فهمیده و آقاست

بله واقعا بی نظیره

حقش نباید این میشد

اون ظاهرا راضیه ولی به قول شما نگاهها و رفتارهای اطرافیان خیلی اذیتم‌میکنه

دوست نی نی سایتی عزیزم لطفا برای شفای بیمارم دعا کنید.

اینجوری نگوقربونت برم 🥲توامخوشگلی خودتو داری برات ذکریاودودمیگم الهی بحق امام زمان روزبروززندگیتون ...

سلامت باشی دوست گلم

اشکمو در آوردی به خدا

۱۳ ساله مریضم دیگه حتی زشتیم برام بی اهمیت شده

برای شفام دعا کن

شاید نفست حق بود

سلامت باشی دوست گلماشکمو در آوردی به خدا۱۳ ساله مریضم دیگه حتی زشتیم برام بی اهمیت شدهبرای شفام دعا ...

فداتشم

الهی💔😔چشم عزیزدلم به نیت سلامتیت الان ۱۰مرتبه آیت الکرسی میخونم🫂

فداتشمالهی💔😔چشم عزیزدلم به نیت سلامتیت الان ۱۰مرتبه آیت الکرسی میخونم🫂

دلمو شاد کردی

خدا دلتو شاد کنه

هیچ وقت مریض نشی به حق دل شکستم

پوست داغون گونه هام منافذی پوست سبزه تیره ک هر چی زدم سفیدش نکرد.دور برم زشتا عمل کردن زیباترین شدن

منم پوستم مث توعه فقط مزوژل بزن پوستت صاف صاف میشه از کرمهای دست‌ساز استفاده نکن چون بعد از ی مدت نتیجه عکس میده آلفا آربوتین بزن

عزیزم بهداشت عمومی خوبه؟

از نظر بازار کار زیاد خوب نیس گلک

لطفا لایکم نکنین حتی اگه چیزی گفتم ک خوشتون اومد یا بدردتون خورد چون اعلانم پر میشه و پیام های مهم رو از دست میدم 🌱دانشجوی کارشناسی بهداشت عمومی💜

اعتماد بنفس هم باید از یه جایی بیاد باید دلت به یه چیزی گرم باشع، خودمو با خانواده ی همسرم مقایسه می ...

همین که ازدواج کردی خوشگلا معمولا ازدواجشون دیر میشه

📚📙📖 جواب توهین نمیدم. چون شانم بالاست.جوابتو ندادم یعنی دادم دور شو .درحدم نیستی باهات همکلام شم. 

من گاهی بیرون میرم بخدا پسرا منو میبینن ب بغل دستشون هم میگن زنه رو دیدی نه عمل داشت ن آرایش یکیشون ...

اوووو دیگه درسته عمل میکنن ولی اینجوری نیس که دیگه بدون عمل و آرایش کسی نباشه در حدی که بقیه به هم نشون بدن طرفو....

مثلا من تو فامیلهای نزدیکم چه از دختر عمه و خاله و دایی و عمو و خودمون هیشکی عمل نداره بجز چندتا که عمل لیزیک کردن دیگه عینک نزنن که اینم پیدا نیس.

از طرف فامیل شوهرمم دو نفر فقط عمل بینی کردن

هنوزم خیییلی زیادن زنهای نچرال

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️