2777
2789
عنوان

دلم میخاد خوشگل باشم هر چه تلاش کردم نتیجه ی عکس بهم داد

| مشاهده متن کامل بحث + 124603 بازدید | 1511 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

منم دقیقااعتماد بنفسم بالاتر رفته

چطوری بالاتر رفته ؟ 

من فقط با یه سری حرف و شعار که هر کس زیبایی خودشو داره. صورت طبیعی زیباتره و . جملات دیگه خودمو نگه داشتم

البته متشکریم نمیکنم چون میدونم خیلیا آرزو دارن همین صورت منو داشته باشن و سالم باشن.. ولی خب الان عقل آدما به چشمشونه. مخصوصاً مرد ها

منی که تو آیینه و تو عکس سلفی یه قیافه دارمتو چشم دیگران و عکس از دوربین پشت یه قیافه دیگه ..و تازه ...

خخخخ منم مشکل تورو دارم خیلی خندم میاد.من تو خونه ی خودم زیر نور اینجا خوبم جایی که میرم تو آیینه خودمو میبینم بیا و ببین همه عیلام میزنه بیرون یا خود خدا اونوقت به عمق فاجعه پی میبرم

عزیزم من از روی تجربه خودم اینو میگم بهت

سعی کن مدل و شکل صورتتو بشناسی و بر اساس همون آرایش کنی به خودت برسی و...

اینکه پوستت چه نوعه ‌‌‌‌و چه رسیدگی میخواد

چه رنگی بیشتر بهت میاد و...

من خودم یوتیوب خیلی بهم تو این جور مواقع کمک کرد 

یعنی چی

شوخیه ،،،، یعنی میگه عکست حلالمونه بزار 😅

نخندین بهم هاااااا،این چهارمین باره که عضو شدم،،،،خنگم خودتونید خب من چمیدونم ۶-۷ سال پیش رمزم چی بوده ، تازه پارسالی رو هم یادم نمیاد 
خخخخ منم مشکل تورو دارم خیلی خندم میاد.من تو خونه ی خودم زیر نور اینجا خوبم جایی که میرم تو آیینه خو ...

آرزوم بود قیافم همون قیافه تو عکس سلفی یا آیینه بود😕

استارتر عکست نزاشتی ها . منتظریم

بخدا هیچ سلامتی ندارم.تنبلی تخمدان درمان نشده ک همچیزم رو مختل کرده ریزش موی سکه ای،بدتر از همه بیما ...

با توکل امید به خدا اینده بهتری داشته باشی

این دنیا تموم میشه

ان شاالله خدا وون دنیا اجرتون بده

جوری که یاد این روزا بیوفتین و بخندین....

میتونین برین تو تاپیکای قبلم و نظرتون رو بگین مرسی

یه عکس با دوربین پشت از گردی صورتتون بگیرید . متوجه میشید

کلا دوربین گوشی آدمو کجو کله نشون میده آینه خیلی بهتره

با لبات فاتحه هر غمی رو میخونم من به آرامش وحشی چشمات مدیونم....یه پناهنده ترسیده تنهام اما پشت مرز تن تو تا به ابد میمونم...