2777
2789
عنوان

دلم میخاد خوشگل باشم هر چه تلاش کردم نتیجه ی عکس بهم داد

| مشاهده متن کامل بحث + 124603 بازدید | 1511 پست
در عجبم میگید خوبم من،حتی بچهای خانواده ی شوهرم بهم میگن چقدر زشته اومده عموم رو گرفته چون تو جمعشون ...

عزیزم پسر منم ریزش سکه ای داشت 

دکتر اون ناحیرو آمپول بتامتازون تزریق کرد رفع شد 

میدونی از استرس میاد ؟

خواست به خودت باشه یه وقت دور از جونت ام اس نگیری دختر خوب 

مگه‌ آدما به هم خوشگلی بدهکارن

عجب بابا 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

در عجبم میگید خوبم من،حتی بچهای خانواده ی شوهرم بهم میگن چقدر زشته اومده عموم رو گرفته چون تو جمعشون ...

در چهره ی شما هیچ عیب ظاهری وجود نداره ، همه ی خانواده های شوهر فکر میکنن بچشون تهفست،اگر بچه ها هم چیزی میگن احتمالا از دهن بزرگ تر ها شنیدن که اونها هم پشت سر شگر اضافی خوردن وگرنه بچه عقلش به اینا قد نمیده

فقط تهش بگم ریشه همه این عملایه زیبایی نداشتن اعتماد به نفس ولاغیر تازشم دماغم گوشتیه برگشته کسی ...

۰

منم مشکلم همینه عمل کردم و هیچ تازه به هر که گفتم عمل کردم باور نکرد گفت کجاش عملیه

اسی بزار

اصلا ما رو نمیبینه که 🙁

نخندین بهم هاااااا،این چهارمین باره که عضو شدم،،،،خنگم خودتونید خب من چمیدونم ۶-۷ سال پیش رمزم چی بوده ، تازه پارسالی رو هم یادم نمیاد 

دوست عزیز میشه یکبار دیگه عکستون بزارید تا ما هم ببینیم و نظر بدیم؟

من خودم از قیافم راضی نیستم چون قرینه نیست یه طرف صورتم یه مدله . طرف دیگه یه مدل دیگه ... به زور اعتماد به نفس خودمو نگه داشتم .. البته فعلا هیچ عمل زیبایی نکردم.

دماغم بزرکه و عمل لازمه ‌. ابرو چشم لب گونه .. هیچکدوم قرینه نیستن🥲 منم از چند نفری حرفای بدی شنیدم خیلی دلم شکسته.

ریسکه واقعا من با همین حجم اطلاع و تجربه برگردم به قبل عمل نمیکنم به جاش طلا میخریدم الان کلی ثروت د ...

بینیم قوز دارع خوشم نمیاد خیلی تو چشه ولی انکار باید باهاش بسازم😂

فقط 13 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چو ایران نباشد تن من مباد 🇮🇷❤
چی بگیم واقعا باور کن توی تولد شوهرم اینو خالم از در اومدن داخل بعد عملای متعددش ندیده بودمش گفتم یا ...

عجبب😂😂

در کل تو هرچیزی..چه قیافه چه بدن و هرچیز دیگه هیچی به طبیعیش نمیرسه