2777
2789
عنوان

دلم میخاد خوشگل باشم هر چه تلاش کردم نتیجه ی عکس بهم داد

| مشاهده متن کامل بحث + 79604 بازدید | 1196 پست
برو بخون تاپیکاشو

رفتم یه نگاه کردم واقعا یه نظریه نامحبوب دارم اینا اگه اینقدر خوب بودن میرفتن این چیزا را تو پیج که آشناها هم میبینند این حالشون را  به اشتراک میذاشتن تو ناشناس هر کی زیادی تعریف کنه به نظرم لاف و اغراقه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

رفتم یه نگاه کردم واقعا یه نظریه نامحبوب دارم اینا اگه اینقدر خوب بودن میرفتن این چیزا را تو پیج که ...

اتفاقا میگه اونایی که تزریق زیبا نمیشن زیر بنای خوبی ندارن 

ی تاپیک به درد بخور نداره 

خواهر گلم زیبایی خوبه ولی گاهی وقتا انقدر چیزای دیگه تو زندگی مهم میشه و بولده که زیبایی واقعا به کار نمیاد ،، ببین من از خودم تعریف نمیکنم ولی تو خانواده ی پدریم اکثرا زیبا رو زیاد داریم  چون نژاد روس داریم حتی خود پدرم هم چشمای آبی قد دو متره ولی انقدر به زیباییش تکیه کرد از جوونیش که بنظرم نسبت به همدوره هاش موفق نبوده یجاهایی میتونست خیلی موفق تر از الانش باشه یا عمه م هم همینطور ببین عمه م یا مادربزرگم انقدر خوشگل بودن که میگفتن زیبایی تون در حد هنرپیشه های هالییوده حتی یه بار اسنجا عکس قدیمی مادربزرگمو گذاشتم خیلیا گفتن شبیه هنرپیشه های هالیوود بوده ولی انقدر سختی کشیدن که واقعا زیبایی به کار شون نیومده ، من خودمم بهره ای از زیبایی بردم ولی بخدا دریغ از شانس  دوران مجردیم  همه ی پسرا دنبال سواستفاده ازم بودن تا یه جلسه آشنا میشدیم جلسه بعد میخواستن ببرن مکان ببخشید واضح میگم ، چون جذابیت از نظر مردها تو رابطه جنسی داشتن با اون زن خلاصه میشه  . خودمم با بیست و خرده ای سن انقدر فراز و نشیب های عاشقونه داشتم که حد نداشته مثلا نامزد سابقم یکی از پولدار ترین و اسم  و رسم دار ترین خانواده های تهرانی بودن ولی سه ماه مونده به ازدواج همه چی مونم رفت هوا اگه بگم دو سال بابت این قضیه تو شوک و افسردگی بودم دروغ نگفتم الانم که بهش فکر میکنم ناراحت میشم . فکر نکن هر کسی که خوشگله هیچ غمی نداره گاهی وقتا خوشگلا یه دردهایی دارن که اگه متوجه بشی اصلا دلت نمیخواد جاشون باشی . خوشگلی برای تعریف مردم خوبه 

خواهر گلم زیبایی خوبه ولی گاهی وقتا انقدر چیزای دیگه تو زندگی مهم میشه و بولده که زیبایی واقعا به کا ...

خوشگلی طبیعی نعمته گلم ولی درسته حرف شما از قدیم هم گفتن اگر به مالت میندازی به شبی بنده اگر به جمالت به تبی بنده بعضیا فکر و ذکرشون شده زیبایی به هر طریق 

خوشگلی طبیعی نعمته گلم ولی درسته حرف شما از قدیم هم گفتن اگر به مالت میندازی به شبی بنده اگر به جمال ...

مادربزرگم همیشه میگفتن زیبایی و ظاهر از درون خودتو میسوزونه از بیرون مردم رو .بنظرم تا حدی درسته 

تن آدمی شریف است به جان ادمیت ......نه همین لباس زیباست نشان آدمیت .ببین زیبایی خوبه همه هم زیبایی را دوست دارن ولی وقتی از یک حدی فراتر بره و تمام فکر و ذکر طرف بشه ظاهر مسلما اون شخص نمیتونه به بقیه ابعاد زندگیش بپردازه .و اوصولا آدمایی که هیچ دستاوردی جز زیبایی ندارن زیاد از حد در گیر ظاهر میشن .و گرنه سیرت زیبا بسیار مهم تره .آخرش همون میریم زیر خاک و چیزی که باقی مونده سیرت زیباست نه صورت زیبا .چه بسا زیبا رویانی که به صورتهای بسیار زشت و سیاه محشور میشن .پس برای زندگی دو روزه ی دنیا اینقدر غمو غصه نخور.

واقعا هیچی نچرال بودن نمیشه اونایی ک عمل کردن همشون شبیه همن انگار از دستگاه کپی اومدن بیرون اصلا یه ...

دقیقا همینطور انگار همشون یه نفرن

از نظر منم اصلا قشنگ نیس

زیادی غیر طبیعیه

عزیزم تقصیر ذهن خودته

اول قرار نیست همه خوشگل باشن که

اونایی که واقعا اساطیری خوشگلن خیلی کمن خیلی.بعد نچرال خوشگلن یا نهایت یه عمل بینی کردن به خوشگلیشون اضافه شده.عمل و تزریق معجزه نمیکنه.اعتماد به نفس داشته باش به خودت بگو همینه که هست.ما یکی هست دانشگاهمون دقیقا همین تعریفاییه که از خودت کردی ولی صورتش از شدت گودی جوش خط افتاده بنده خدا.ولی اعتماد به نفس داره دکترا میخونه هم عمل کرد هم ژل زد الانم فکر میکنه زیبای خفتس.

مادربزرگم همیشه میگفتن زیبایی و ظاهر از درون خودتو میسوزونه از بیرون مردم رو .بنظرم تا حدی درسته

آره ی ضرب المثل هم هست میگه توش خودمون رو کشته بیرونش مردم رو این میشه حکایت ظاهریه زندگیه بعضیا 

دقیقا همینطور انگار همشون یه نفرناز نظر منم اصلا قشنگ نیسزیادی غیر طبیعیه

اره عمل زیبایی عین بمب اتمه ک یه بنده خدایی ساخت واسه یچیز دیگ بشر گندشو دراورد اینم همینه ب اصلش توجه نمیکنن عمل زیبایی واسه زیباییه نه هیولا شدن و پلاستیکی شدن یکی خب یسری فاکتورای زیبایی کم داره یا باعث اسیب بهش میشه اره میره عمل میکنه ولی وقتی تو چیزی کم نداری زیبایی چرا اصرار داری ب پلاستیکی شدن و غیر طبیعی شدن؟؟!!دکتر نماهاهم ک کم سواستفاده نمیکنن از این موضوع

دگم نباش(از چهار چوب خارج شو)👍👍👍Q+