2777
2789
عنوان

دلم میخاد خوشگل باشم هر چه تلاش کردم نتیجه ی عکس بهم داد

| مشاهده متن کامل بحث + 20333 بازدید | 485 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بس که زنای ایران رو اوردن به عمل بینی و تزریق ژل به لب و گونه که آدمایی که اینکارو نکردن حس میکنن خوشگل نیستن😑

من خودم به شخصه نچرال پسندم

و وقتی این عملیارو میبینم   و میفهمم بدون عمل چقد ازینا سر ترم و خوشگل ترم اعتماد به نفسم بیشتر مشه

نه بخدا

عکستو بزار اسی 

اون بالا وقتی میخوای نظر جدید. بزاری سمت راست یه علامت گالری هست اونو‌بزنی عکستو میتونی اپلود کنی

اونم نتونستی میتونی بری عکسو تبدیل به لینک کنی توی سایت سرچ کنی میاد بعد لینکو کپی کنی بزاری

ی خوشبو بلایکه تاپیک رو گم نکنم

بو سگ میدم ریپ میزنم

لطفا لایکم نکنین حتی اگه چیزی گفتم ک خوشتون اومد یا بدردتون خورد چون اعلانم پر میشه و پیام های مهم رو از دست میدم 🌱دانشجوی کارشناسی بهداشت عمومی💜

عکستو بزار اسی اون بالا وقتی میخوای نظر جدید. بزاری سمت راست یه علامت گالری هست اونو‌بزنی عکستو میتو ...

لینک که اصلا نمیدونم.منکه بلد نیستم عکسمو بزارم حذف نشه میشم خر پیشونی سفید