2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عزیزم شما مثل خودتون رفتار کنین

همسرتون هم مثل خودشون...

دیگه بعد از ۱۴ سال خانوادتون فهمیدن رفتار همسرتون اینجوره دیگه...

منم آدم درونگرایی هستم...با خانواده و افراد صمیمی خیییلیییی بگو بخند دارم و از شدت هیجان صدام کلا بالاس

ولی در ارتباط با افرادی که نمی‌شناسم یا صمیمی نیستم اکثرا سکوت می‌کنم و رسمی رفتار می‌کنم...

با خانواده همسرم هم اون اوایل سعی کردم صمیمی باشم و شوخی کنم ولی دیدم اینا کلاااااا شوخی ها و فازشون با من فرق داره...و کلا هم بحثاشون و دوست ندارم

اکثرا هم ساکتم

ولی همسرم کاولا برعکسه و مثل شما میگه پس منم باید رفتارمو تغییر بدم!!! ولی واقعا این حرکتش بدتره...بقیه فکر می‌کنن اتفاقی افتاده بینمون

وقتی لب پرتگاهی نگران نباش،یا خدا تو رو از پشت میگیره یا پرواز رو یادت میده....❤️
عزیزم شما مثل خودتون رفتار کنینهمسرتون هم مثل خودشون...دیگه بعد از ۱۴ سال خانوادتون فهمیدن رفتار همس ...

ممنون گفتی

اره فکنم همسر منم از مباحث اینجا خوشش نمیاد و کلا دوست نداره صحبت کنه

ولی من متاسفانه اصلا مهم نیست واسم با طرف مقابل اشتراکی دارم یانه، باهمه گرم میگیرم