2777
2789
عنوان

شوهرم ینا میترسن کادوهای عروسی رو برداریم

| مشاهده متن کامل بحث + 799 بازدید | 83 پست
اقا مگه پولای عروسی واسه دوماد نیست؟حالا طرف ما پولای عقد هم دوماد صاحب میشه چه برسه عروسی😐

نه عقد و خودم برداشتم ولی عروسی واسه داماده مشکلم اینه اینا میترسن ما همه کادوها رو ندیم بهشون

خب که چی مثلا ؟!«»
اونا فک میکنن برمیداریم به خودمون

عزیزم اگر رسمه کادو بره سمت داماد بگو اوکی سمت شما،منتهی بنویسین از طرف ما کی چقدر داده چون باید خانوادم براشون جبران کنن،اینجوری چیزیو نمیتونن بپیچونن،بنداز گردن اینکه ماواسه جبران می‌خوایم بدونیم کی چی داده

پسری دارم که ماهه  مطمئنم یه روزی آقاوکیل میشی و من بهت افتخار میکنم،میخوام بدونی مهمترین عشق زندگی مادری  دوستت دارم مرد مادر

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم اگر رسمه کادو بره سمت داماد بگو اوکی سمت شما،منتهی بنویسین از طرف ما کی چقدر داده چون باید خان ...

اره واسه داماده ولی من مشکلم با حرفشونه

خب که چی مثلا ؟!«»
مارسم داریم کادو طرف عروسومادریاخواهرجم میکنه میده عروس دامادم هرکی خرجتالارداده میدن ب اون این گداب ...

مامانش یه چیزایی میگه میمونم خودم کل کاراش گدا بازیه نمیدونی که

خب که چی مثلا ؟!«»

رسم بر اینکه اگه داماد هزینه کرده کادوها هم مال ایشونه .

و اگه تالار رو شراکتی گرفتین هرکس واسه طرف خودش کادو رو میده .

الان مادرشوهرت چیکارس ؟

قدیما رسم بود کادو رو مادرشوهر برمیداشت یا کادوای که واسه بچه تازه متولد شده می‌برن رو هم مادرشوهر برمیداشت .

اما الان دیگه این چیزا از مد افتاده .اون کادوها متعلق به عروس و داماد هستش .

🌸گاهی اونقد درگیر آینده میشی که یادت میره الان وسط جایی هستی که قبلاً آرزوشو داشتی...🌸
مامانش یه چیزایی میگه میمونم خودم کل کاراش گدا بازیه نمیدونی که

گوه خورده 

ببین ب مامانت میگی کادوهای سمت شمارو جم کنن 

اینم سمت خودشونو رو نده بدن پشیمون میشی البته بی احترامیم نکن ک اینم پشیمون میشی فقط نذار سوارشن یازرنگ بازی دربیارن

نه دیگه کادوهای جشن برا داماده

عزیزم اینجوری نیست

وقتی هزینه تالارو نصف نصف میدید کادوهای فامیل دختر برای خانواده دختر میشه و کادوهای فامیل پسر هم خانواده داماد برمیداره در صورتی کل کادوها رو داماد برمیداره که کل هزینه‌ها با داماد باشه اینو همه میدونن

خب چرا دست مادرها؟

مگه همه شما رو نمیبینن؟ به خودتون تحویل بدن. همرو بذارین توی جعبه تزئین شده دست یه نفر که امن هست. 

هرکس هم خواست به مادرها بده؛ بهش بگن موقع خداحافظی بدین به خود عروس و داماد.

کاش خواهرم بودین من خواهر ندارمم مامانمم یادم نمیده فقط، میگه چقد بدن شوهرتینا

قربونت برم عزیزم هر موقع خواستی با کسی صحبت کنی من هستم دورت بگردم 

سعی کن کلن تو زندگی فقط با صحبت کردن همه چیز و حل کنی نه با دعوا چون بدتر میشه که بهتر نمیشه

چطور شوهرت و مادرشوهرت میدونن رسمه که پول تالار باید نصف نصف بشه ولی نمیدونن هدایای خانواده عروس به پدر عروس میرسه؟؟ عقلشون هر جا که به نفعشون باشه فقط کار می‌کنه؟؟؟

چطور میتونی قبول کنی پدرت هم دختر بده هم جهیزیه بده هم نصف هزینه تالارو بده بعد کادوها رو مادرشوهر و شوهرت بردارن

شیطونه میگه دخترشوهردادم ن جهیزیه بدم ن کادو😒بعضیاانگار باپسراوردن چ هنری کردن

خانواده‌ داماد هم میگن نه مهریه میکنیم، نه عروسی میگیریم، نه طلا می‌خریم، نه خونه و ‌‌‌‌..‌ اونا هم میگن بعضیا انگار با دختر آوردن چه هنری کردن

😁😁😁😁

خب اینطوری که نمیشه

هر دو طرف در حد توانشون کمک میکنن

مگه میشه حتی کادو هم نداد؟؟؟؟؟

آدم واسه غریبه هم بره کادو میبره؛ پدر و مادر هیچی؟؟؟؟

(البته من پسر ندارم، که بگین مادر پسر هستی طرفداری میکنی! من میگم هر دو طرف در حد توان...)