2777
2789
عنوان

شوهرم ینا میترسن کادوهای عروسی رو برداریم

| مشاهده متن کامل بحث + 786 بازدید | 82 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

مادر شوهرم یاد میده دیگه

وقتی میبینی مادرشوهرت اینجوریه 

شوهرت و با زبون نرم بکش طرف خودت 

هیچ موقع توی بحث ها جلوی خانواده همسرت هیچی نگو 

هیچی هاااا

فقط حرفتو برسون به شوهرت 

نباید دعوا میکردی باید میگفتی من شرایطم اینه و جور دیگه ای قبول نمیکنم 

حالا گفتی گذشته 

از اینجا به بعد با سیاست رفتار کن نزار از الان شوهرت تو دهن مادرش و نگاه کنه

وقتی میبینی مادرشوهرت اینجوریه شوهرت و با زبون نرم بکش طرف خودت هیچ موقع توی بحث ها جلوی خانواده همس ...

بلد نبستم مامانش یه عفریته ای هس هااا با اینکه خواهر شوهر اینا ندارم ولی خودش به اندازه پنج تا خواهرشوهره

خب که چی مثلا ؟!«»

مگه کادوها مال عروس و داماد نیست؟!گرچه مال منم همه رو شوهرم داد واسه بدهیهاش،

بنظرم میتونین یه جعبه درست کنین دورش رو تزیین کنین مثلا کاغذ کادو بزنین یه قسمتش برش بزنین واسه انداختن پول ها توش،کسی هم نمیتونه پولها رو از توش دربیاره مثل قلک میشه، بعد یکی رو مسئول جمع اوری کادوها کنین یه دفتر و خودکار بهش بدین و میز و صندلی، جلوی در ورودی تالار،هر کی که وارد تالار میشه و مبلغی که اهدا میکنه رو توی اون جعبه بندازین (مثل صندوق های رای گیری) و تو دفتر اسم و مبلغ رو یادداشت کنین، آخرش که مراسم تموم شد تقدیم عروس دوماد میشه و بعد دوتایی راجع به تقسیم کادوها توافق کنین

انقد بدم میاد ازشون

ببین من خودم تو خانواده هم داماد داریم هم زن‌داداش 

خواهرانه بهت میگم 

از اول زندگی با خانواده شوهرت بد نیفت 

درگیر نشو یعنی 

سعی کن اگه هم میخوای جواب بدی با خنده جواب بده نه با حرص 

تو نمیتونی قطع رابطه کنی که 

پس سعی کن رابطتو باهاشون بهتر کنی اگه خودشون هم یاری کردن تو این راه 

نمیتونی از زندگیت حذفشون کنی پس راه کنار اومدن باهاشون رو یاد بگیر 

مگه کادوها مال عروس و داماد نیست؟!گرچه مال منم همه رو شوهرم داد واسه بدهیهاش،بنظرم میتونین یه جعبه د ...

مال عروس داماده اونا میترسن یهو ما همه کادوها رو ندیم بهشون وگرنه برا عروس داماده

خب که چی مثلا ؟!«»
بلد نبستم مامانش یه عفریته ای هس هااا با اینکه خواهر شوهر اینا ندارم ولی خودش به اندازه پنج تا خواهر ...

نگو بلد نیستم 

سعی کن یاد بگیری 

یه روز دو روز نیست که 

تا آخر عمرت مادر همسر تو زندگیت هست 

قلق مادرشوهرت و پیدا کن بقیش راحت میشه 

خواهر شوهر ام که نداری راحت تری

مگه کادوها مال عروس و داماد نیست؟!گرچه مال منم همه رو شوهرم داد واسه بدهیهاش،بنظرم میتونین یه جعبه د ...

خیلی خوبه اینجوری میخام همینجوری بگم بگم یه نفر که امین هممونه از طرف فامیلای داماد بشینه اونجا نه مامان اون باشه نه مامان من کادوها رو بگیره بندازه اونجا بعد مراسم هم بده به ما

خب که چی مثلا ؟!«»
خیلی خوبه اینجوری میخام همینجوری بگم بگم یه نفر که امین هممونه از طرف فامیلای داماد بشینه اونجا نه م ...

روز عروسی خودمم همینکارو کردیم چون دقیقا همین مشکل رو داشتیم 

نگو بلد نیستم سعی کن یاد بگیری یه روز دو روز نیست که تا آخر عمرت مادر همسر تو زندگیت هست قلق مادرشوه ...

میدونی چجوریه مادر شوهرم گدا صفته به شوهرمم یاد میده مثلا تو خونه میشینه میگه برا جهیزیه اش بوفه هم بخره و من قرار نیس بوفه بخرم شوهرم میاد اونو به من انتقال میده دعوای اساسی میشه

خب که چی مثلا ؟!«»