2777
2789
عنوان

اگه شوهرتون برا تولدتون فقط این کارو کنه ناراحت میشید یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 722 بازدید | 37 پست

ن

•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★

همسرم برای تولدم فقط یه کیک خرید اونم با مادرش دعوا کرده بود مادرش رفته بود کربلا 

منم تولدم بود فقط یه کیک آورد اونم با ناراحتی اصلا دلش نمی‌خواست تولد بگیره چون من گرفته بودم مجبور بودش آخرشم دعوامون شد کادو هم حتی یه هزاری نداد

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

شده نامزدم روز تولدمو یادشون شده 

بنا به شرایط خیر ناراحت نمیشم 

آقایون اکثرا تاریخ ها رو فراموش میکنن

جنگ❌ براندازی حکومت ها نیست ❌کشتار انسان های بیگناه نیست❌ نزاع بر سر قدرت نیست 👈جنگ 👈سقوط انسانیت 🖤 در کوی نیکنامان مارا گذر ندادند 🖤گر تو نمیپسندی تغییر ده قضا را ❤تو❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تا ابد❤🇮🇷🇮🇷❤🇮🇷🇮🇷❤

شوهر من آدم خوبیه ولی احساسی نیست کلا اهل تولد و اینا نیست اکثرا یادش میره اولا ناراحت میشدم الان عادی شده برام میبینه خانواده ام زنگ میزنن اونم تبریک میگه نهایت یه کافه یا شام هم بریم بیرون اونم نه هر سال میکه خب هر چی می خوای بگو بخرم دیگه 

وزن اولیه ۱۱۱.۶۰۰  🤕😮‍💨😬  وزن هدف ۶۰ کیلو😍🥰 😎😎من می تونم💪💪💪💪   فرودین ۱۴۰۳ ،،، ۹۸ کیلو    خرداد ۱۴۰۳،،، ۹۱ کیلو    ۱۵ تیر ۱۴۰۳ ،،،،، ۸۷ کیلو   اول آذر ۸۰     کاش این مردم می‌فهمیدند حالی که پریشان است آرامش میخواهد نه سرزنش😒😔 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم  نگران فردایت نباش _خدای دیروز و امروز ، خدای فردا هم هست._ما اولین بار است بندگی میکنیم ولی او بی زمانی است که خدایی میکند ! _ اعتماد کن به خدایی اش ...

دقیقا تولد پارسالم شوهرم فقط یه شاخه گل خرید 

ناراحت نشدم چون شرایط مالی مون زیاد اوکی نبود و خرجای ضروری تری داشتیم

اگه میرفت هزینه می‌کرد کادو می‌گرفت زیاد خوشحال نمی‌شدم چون تو فکر پرداخت قسط و چیزای دیگه زندگی بودم 

ولی امسال خداروشکر اوضاع بهتره ولی در کل من بیشتر دوست دارم با هم بریم بازار چیزی که نیاز دارم بخرم چون میدونم با اینکه شرایط مالی همسرم بهتر شده ولی بازم نمیتونیم خیلی ولخرجی کنیم 

ولی اگه یه روزی ان شاءالله اوضاع مالی مون خیلی عالی شد و کادو مناسبی نخره آره اونموقع واقعا ناراحت میشم 

فقط 14 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40