2777
2789
بنام خدا صفر بار..مثلا بیان منو بااین سنم ماچ کنن بگن دوست داریم؟خنده دارهولی خودم بچمو زیاد😍😍

خنده دارنیس بقران خانواده نرمال همیشه ماچ وبوس ودوست دارمو دارن 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

هیچوقت .۳۲ سالمه .من محبت وفقط ازشوهرم دیدم..برامم اصلا اهمیتی نداره .کی محبت میکنه کی نه .اصلا نیاز ندارم 

الهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم .هدیه برای امام زمان ...خدایاشکرت .ممنونم ازت .                        
امکان نداره نیاز نداشته باشی

به خدا ندارم .یعنی برام مفهومی نداره . مامانمو۳ماه پیش دیدم بابامو ۶ماه پیش . ..تا عیدم نمیرم .

الهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم .هدیه برای امام زمان ...خدایاشکرت .ممنونم ازت .                        
راستش تا بچهام کوچیک بودن زیاد اما الان نه با کارهام نشون میدم

دقیقا منم الان همینم 😥

کوچکتره رو می بوسم  ولی بزرگتره  نه ...ولی خب با رفتارم  علاقم رو نشون میدم 

به نظرم ریشه در کودکیم داره مه زیاد محبت ندیدم 😕

دقیقا منم الان همینم 😥کوچکتره رو می بوسم ولی بزرگتره نه ...ولی خب با رفتارم علاقم رو نشون میدم ب ...

ریشه در کودکی ک داره چون محبت و عشق رو یاد نگرفتیم  منم اصلا محبتی نه در کودکی نه در بزرگسالی ندیدم اما خداروشکر از مامانم خیلی بهتر بودم اما عزیزم سعی کن یا جفت شون رو ببوسی یا هیچ کدوم شون رو من حتی تک پسرم ک هم کوچیکتره هم تکه نمی بوسم واسه همین دوتا دخترهام از بچگی عاشق هم بودن الانم راز دار هم یکبار من دعوای اینارو ندیدم جون میدن برای هم اما من از خواهرم متنفرم از فرقی ک مادرم می گذاشت بین مون 

ریشه در کودکی ک داره چون محبت و عشق رو یاد نگرفتیم منم اصلا محبتی نه در کودکی نه در بزرگسالی ندیدم ...

بچه های من دوتاشون پسرن  بزرگتره ۱۷ سالشه خودش کلا زیاد اهل ابراز احساسات نیست 

ولی کوچکتره که ۷ سالشه میاد بغلم میکنه بوسم میکنه دیگه یخ منم آب میشه 😃

ولی خب همون بزرگتره  رو هم  تو عمل  بهش توجه  نشون  میدم