2777
2789
واقعا داخل چند وقت اینجور شد؟ بعد کلاسشو رفتی؟

تو ۶ ماه

اره دوره دیدم

ارتودوکس💒          سینگل و متعهد💍  متعهد به پزشکی تهران🩺مهاجرتم🇺🇸هدف خیلی بزرگم💸 عشق به عیسی مسیح💒 و مجرد موندنم تا ابد و هیچوقت حتی چت دوستی نکردن با جنس مخالف💡میشه اگر امضامو خوندی واسه قبول شدن پزشکی تهرانم و مهاجرتم به آمریکا و هدف خیلی بزرگم و پایبند بودن به عیسی و مجرد بودن تا ابدم دعا کنی❤🤝🖤به نام خداوند رنگین کمان🖤بچه ها نخندینا🖤بارون اومد و یادم داد🖤     طرفدار پر و پا قرص هشدار برای کبرا ۱۱👮❤

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

به نظرتون بریم کلاس ارزششو داره؟

ی کلاس خوب اره

ارتودوکس💒          سینگل و متعهد💍  متعهد به پزشکی تهران🩺مهاجرتم🇺🇸هدف خیلی بزرگم💸 عشق به عیسی مسیح💒 و مجرد موندنم تا ابد و هیچوقت حتی چت دوستی نکردن با جنس مخالف💡میشه اگر امضامو خوندی واسه قبول شدن پزشکی تهرانم و مهاجرتم به آمریکا و هدف خیلی بزرگم و پایبند بودن به عیسی و مجرد بودن تا ابدم دعا کنی❤🤝🖤به نام خداوند رنگین کمان🖤بچه ها نخندینا🖤بارون اومد و یادم داد🖤     طرفدار پر و پا قرص هشدار برای کبرا ۱۱👮❤

به نظرت چی بخریم خوبه الان ؟نف سرمایموگذاشتم رودوج وریپل

فعلا ارزی خودم نخریدم و پیشنهادیم نمیتونم بدم تا سرمایت نره...

ولی در کل کسی میتونه سود کنه که یاد بگیره چطور تحلیل کنه و کدوم ارز رو بخره...

من خودم حتی با سیگنال که میخرم بازم تحلیل میکنم

کاربر آقا هستم، با چندین تعلیقی پیاپی 😂😁

کدوم صرافی ایرانی رو توصیه میکنین؟؟؟

فرقی نداره همشون یه کرباسن 😂😂

نوبیتکس ولی خوبه در هر صورت همشون کلی کارمزد میگیرن و بنظرم بدرد ترید نمیخورن...

خرید و فروشاتونو با صرافی خارجی کنید و وقتی تریدتون تموم شد پولاتونو توی صرافی ایرانی نگه دارید

فعلا ارزی خودم نخریدم و پیشنهادیم نمیتونم بدم تا سرمایت نره...ولی در کل کسی میتونه سود کنه که یاد بگ ...

من مطالب سایتهارومیخونم یاتحلیلهارو ریپل رو۳۵خریدم فروختم رو۹۵خریدم سودخوبی کردم دوبرابرشد ولی ۱۹۱خریدم ضررکردم بدی اینه که نمیتونم هیجان خودموکنترل کنم زودهیجانی میشم میتونین یک کتاب یاتونت جایی رو معرفی کنین اطلاعاتم بیشتر بشه ببخشید خیلی سوال پرسیدم

کاربر مردهستم 
فرقی نداره همشون یه کرباسن 😂😂نوبیتکس ولی خوبه در هر صورت همشون کلی کارمزد میگیرن و بنظرم بدرد ترید ...

من فکرکنم شایدده تومن تاحالاکارمزددادم تو۵۰روزازبس خریدوفروش کردم یک سوال اگه خدایی نکرده هک بشیم یاصرافی هک بشه کی جوابگوی ضررماست؟

کاربر مردهستم 
فرقی نداره همشون یه کرباسن 😂😂نوبیتکس ولی خوبه در هر صورت همشون کلی کارمزد میگیرن و بنظرم بدرد ترید ...

صرافی خارجی کارمزدنداره؟چه صرافی پیشنهادمیکنین

کاربر مردهستم 
من مطالب سایتهارومیخونم یاتحلیلهارو ریپل رو۳۵خریدم فروختم رو۹۵خریدم سودخوبی کردم دوبرابرشد ولی ۱۹۱خر ...

پیشنهاد میکنم همیشه وقتی سود مطلوبتونو کردید درجا دیگه پولتونو بکشید بیرون حتی دیدید اون ارز داره میره بالا دوباره ریسک نکنید...

هیچ چیز بدتر از این نیست توی زمانی که یک ارز پامپ داره میکنه بخواید سرمایه اتونو بذارید توی اکثر اوقات شکسته...

بله من خودم از گروه آقای غلامی توی تلگرام سیگنال میگیرم و تجربه بدست اوردم خواستید عضو بشید برنامه اندرویدی داخل اپ استور و بازار هم دارن

من فکرکنم شایدده تومن تاحالاکارمزددادم تو۵۰روزازبس خریدوفروش کردم یک سوال اگه خدایی نکرده هک بشیم یا ...

صرافی ها معمولا خیلی ایمن هستن اگه رمز دو مرحله ای و تائیدی گوگل فعال کرده باشید....

ولی صرافی ایرانی خیلی کارمزد میگیره سود توی صرافی خارجی خیلی بیشتر هست فقط باید مراقب باشید داخل صرافی خارجی به موقعش خارج بکنید پولتونو چون بعضی وقتا بخاطر ایرانی بودن و تحریم بودنمون ممکنه حسابو ببندن ولی نه همیشه...

صرافی ایرانی فوق العاده کارمزد داره...

من تنها تریدی که داخلشون کردم دلار یا تتر بود