2777
2789
عنوان

امکان بارداری با یکبار اقدام

175 بازدید | 16 پست

من 2م ماه قبل پریود شدم 10م اقدام داشتم بعدش شوهرم جراحی کرد تا 9م این ماه نتونستیم کاری کنیم الان تو 51م سیکلمم و پریود نشدم. فقط روز 39 سیکلم لک خیلی خفیف دیدم و الان بی بی چک ها هاله مثبت افتاده کمرنگه ولی هست . به نظرتون امکانش چقدره با این اوصاف؟؟؟؟

جدی بگیرمش یا ول کنم؟.؟.

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب بارداری

هییییچ علائمی ندارم . بی بی چک دیشب و امروز صبح زدم دوتاشم مدیکور خودکاری بودم هاله خیلی ضعیف افتاد. برای امروزی یه ذره معلوم تر بود تا دیشبی. ولی آخه با یه بار؟؟؟؟؟

3 ساله دارم خودمو خفه میکنم هیچی نشده با یه بار ممکنه؟

اونم نه تایم تخمک گذاریم بوده نه چیزی.

هییییچ علائمی ندارم . بی بی چک دیشب و امروز صبح زدم دوتاشم مدیکور خودکاری بودم هاله خیلی ضعیف افتاد. ...

خدا بخواد غیرممکن ممکن میشه

برو آزمایش بتا

منم هیچ علائمی نداشتم

از پاهاییکه نمی‌توانند تورا به ادای نماز ببرند انتظار نداشته باش که تورا به بهشت ببرند،،،قبرها پر است از جوانانی که می‌خواستند در پیری توبه کنند...
بله امکانش زیاده خیلی.

عزیزم یعنی تایم تخمک گذاری نباشه هم امکانش هست؟؟؟ چون میگم فقط از پریودیم یه هفته رد شده بود .

بعد اگه باردار باشم الان 6،7 هفته می‌شه باید پررنگ میشد بی بی چک.

چون این سوالارو دارم نمیدونم جدی بگیرمش یا نه.

انشالله بارداری

🦋یه دختر ۲۳ ساله که به تمام چیزایی که میخواد میرسه😍پای یه نفر موندن آدمارو قشنگ میکنه🥲خیلی وقته وارد سال چهارم پای تو موندن شدم🤍،خدایا نقطه نقطه زندگیمو با وجودت قشنگ ساختی میدونم از این به بعدم همه چی قشنگه...💚نترس جانم که دستانم جدا شدنی نیست ز دستانت...🤍✨