2777
2789
عنوان

به عینه دیدم بی توجهی و نامرتب و به خود نرسیدن زن

| مشاهده متن کامل بحث + 1075 بازدید | 73 پست
زن هم همیشه که نباید منتظر حرف امیدوار کننده شوهر موند باید به خودش و برای خودش یکم ارزش قایل بشه من ...

تو انگیزه رو داری همیشه اونجور نیستی ببین کسی که انگیزه نداره چجوره 

نَدین ،حالا این همه دادین چی شد؟؟؟؟ دستو میگم😎😐

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

تا این حد یعنی ؟!مگه خانمه چجوری بود که بقیه م فهمیده بودن ؟؟

عزیزم کلا به خودش نمی‌رسید باورت میشه یه بار یه هفته باهم یه جایی بودیم دیدم هی حموم نمیره گفتم عزیزم چرا حموم نمیری اگه شامپو و وسیله اینا نیاوردی تا بهت بدم می‌دونی چی گفت گفت تازع رفتم حموم قبل ازین که بیام یک هفته بود اومده بودن

به این چیزا نیست اینو زنی میگه که کلی خرج خودشو قروفرش میکنه همین هفته ۶۵ تومان خرج خودم کردم اما هم ...

درسته خودمم خیلی دیدم این موارد ولی این دیگه چیزی بود همه منتظر بودن و تعجب میکردن چجور مردع مونده باهاش

درسته خودمم خیلی دیدم این موارد ولی این دیگه چیزی بود همه منتظر بودن و تعجب میکردن چجور مردع مونده ب ...

من موندم چطور یه خانم اصلا رغبت میکنه به خودش نرسه زن یعنی زیبایی و خوشبویی 

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
به این چیزا نیست اینو زنی میگه که کلی خرج خودشو قروفرش میکنه همین هفته ۶۵ تومان خرج خودم کردم اما هم ...

خیانت به ذات آدماست هیچ وقتم درست نمیشه   امادلایل  خیانت مختلفه  

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید 
چی میگی میگه همیشه اینطوریه اون خانوم

الان شاید همیشه اونجور باشه ولی قطعا یه اوایلی داشته اگه همیشه اونجور باشه دوران آشنایی هم حتما اونجور بوده آقا کور نبود نمی‌گرفت 

نَدین ،حالا این همه دادین چی شد؟؟؟؟ دستو میگم😎😐
خیانت به ذات آدماست هیچ وقتم درست نمیشه امادلایل خیانت مختلفه

دقیقا دلیل همسرم من بی محبتی من بود چیزی که خودش میگفت اما منم میگم‌ذات هست

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
ای جان ممنونم از توجه تون😍🥰خدا را شاکرم که به کارتون اومده♥️

منم ازتون مچکرم که وقت میزارین واسمون 🥰 

من قبلا یه دختر خیلی زودرنجی بودم اگه یکی میومد میگفت فلانی این حرف  رو زده پشت سرتون خیلی ناراحت میشدم و اشکم دم مشکم بود ولی حالا نه هرکی  حرفی بزنه اصلا پیگیرش نیستم و اصلا واسم مهم نیست باخنده بهش جواب میدم 

چون تجربه های قشنگتون  خیلی بدردم خورد 

بازم منتظر پست هاتون هستم و موفق باشین هرجا که هستین ♥️😊

منم ازتون مچکرم که وقت میزارین واسمون 🥰 من قبلا یه دختر خیلی زودرنجی بودم اگه یکی میومد میگفت فلانی ...

چقدر خوشحال شدم این فیدبک از شما را امروز گرفتم😍😍😍

من داخل وبلاگم فعالیت میکنم:

dgbaha.com

انشاله سفر زندگی دل انگیزی داشته باشین❤🙏🥰

یک آن شد این عاشق شدن دنیا همان یک لحظه بود😍...آن دم که چشمانت مرا از عمق چشمانم ربود😍                                                                                                               عزیزان درخواست دوستی را نمیتونم قبول کنم. پیام های خصوصی را جواب دادم، و لغو دوستی زدم.چون دیگه نمیتونم پیامها را جواب بدم، دوست نداشتم پیام بدین و پاسخی دریافت نشه و من شرمنده بشم❤🙏ایام به کامتان  

دقیقا دلیل همسرم من بی محبتی من بود چیزی که خودش میگفت اما منم میگم‌ذات هست

دقیقادلیلی میارن که خودشون تبرئه کنن خانمارومقصرنشون بدن

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید