باعث خیانت یه مرد شد اصلا حمله نکنید نمیگم مرد مقصر نبود چرا بود خیلی هم مقصر بود ولی ۵ سال تحمل کرد بعداز ۵ سال گفت دیگع نمیتونم چند ساله با یه چوب بی احساس که هیچ گونه ظرافت و زنانگی ندارع و کلا این چیزا براش بی معنیه تحمل کنم اولش با یکی ارتباط پیدا کرد و الانم میخواد جدا شه
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
مخلص شماییم 😉🌱❤️راستی من سالهاست که خوننده تاپیک های شما هستم خیلی برام ارزشمند است حرفای قشنگتون ...
ای جان ممنونم از توجه تون😍🥰
خدا را شاکرم که به کارتون اومده♥️
یک آن شد این عاشق شدن دنیا همان یک لحظه بود😍...آن دم که چشمانت مرا از عمق چشمانم ربود😍 عزیزان درخواست دوستی را نمیتونم قبول کنم. پیام های خصوصی را جواب دادم، و لغو دوستی زدم.چون دیگه نمیتونم پیامها را جواب بدم، دوست نداشتم پیام بدین و پاسخی دریافت نشه و من شرمنده بشم❤🙏ایام به کامتان
دایی و زندایی من. زنداییم یه زن شلخته، کثیف، همیشه پیرهن کهنه بپوشه، بو کند بده، داییم پولدار، تمیز، ...
یه مهمون داشتم یه بوگندی میداد حالت بدمیشد به بدبختی تحمل میکردم پسرم ازبیرون اومد هنوزتوراهروبودمهموناروندیدبودصدازدمامان این بوگندوچربی ازکجا ست چراخونه بومیده کم آوردم گفتم احتمالامال سطل آشپزخونه هست روزبعدبهش لوازم حموم دادم رفت حموم عصربازبومیداد فکرکردم شایدلباساشوتمیزنمیشوره
به خدا بچش کف آشپزخونه جیش کرد، یه پارچه انداخت رو جیش و خشک کرد و پارچه رو گذاشت اون طرف. من به زنی هم که از بوی گند و پلشتی مرد بره خیانت کنه، حق میدم.
فوری هم میگن طلاق بده. با این همه بدبختی بچه و مهریه و آبرو.
به خدا بچش کف آشپزخونه جیش کرد، یه پارچه انداخت رو جیش و خشک کرد و پارچه رو گذاشت اون طرف. من به زنی ...
وااای بیچاره داییت این میکروبو چطوری تحمل میکرده !
خدا رو چه دیدی شاید شد 🍀 گاهی سوال پیش میاد که فلانی کلی کتاب خونده، چرا بازم افکارِ سطحی داره؟ شکسپیر زیبا جواب داده: مطالعه مانند خورشید باشکوه آسمان است که نمیتوان با نگاههای گستاخانه در آن نگریست. کسانی که پیوسته به روی کتاب خم شدهاند، چیزی جز تقلید پوچ از کتب دیگران نصیبشان نمیشود.