2777
2789
عنوان

نظرتون راجب نقاشی که کشیدم بگید عکسسسس

| مشاهده متن کامل بحث + 619 بازدید | 62 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خوبه بد نیست ولی حجم موهاش همترازی نداره .کلا باید کار کنی و اینکه از مداذهای مختلف استفاده کن طبیعی ...

آره آفرین 

مشکلش که رو اعصابمه همینه 

فکر  چیز خوبه، ولی اگر بیش از حد بشه مثل یه آلودگی میمونه که زندگیتو نابود می کنه 

آره آفرین مشکلش که رو اعصابمه همینه

برو چندتا ککلیپ سایه زدنو دانلود کن ببین تمرین کنن بعد بیا روهمین طرحت شروع کن سایه زدن فعلا میتونی با گوش پاککن و دستمال سایه بزنی 

منم تو کشیدن دست وپا مشکل دارم 

نگاه کن کف دست با مچ نباید اینطوری یکسان کشیده بشه میتونی تو همون حالت دست هاتو بذاری ویه نفر ازت عکس بگیره 

اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ
گام اول طراحیه که تو طراحیت خوبه و باتمرینهای بیشتر عالی تر هم میشه طراحیات

ممنون از شما 

بابت نگاه زیباتون ❤️

فکر  چیز خوبه، ولی اگر بیش از حد بشه مثل یه آلودگی میمونه که زندگیتو نابود می کنه 

ممنون از شما ممن تا 19 سالگی همه نقاشیمامو خواهرم می کشید یهویی دیدم میتونم شما هم امتحان کن

ممنون گلم دیگه از من گذشته

ولی خط چیزیه که خیلی تو کارم استفاده میکنم و اینکه بد خطم حس جالبی نیست

اما واقعا استعدادشو ندارم

بچه بودم یعنی دبستات، کلاس خط میبردنم ولی خیلی فایده نداشت

حتی دبیرستان یکی از دوستام خیلی سعی کرد خطمو درست کنه ولی هیچی نشد

دیگه پذیرفتم خطم داغونه😄

من کلا عاشق اینم یه دختر با موهاشو بکشم عکساشونو از نت در میارم میکشم

آره منم دختر کشی دوست دارم 

دوستان من گواهینامه خط دارم اما ادامه ندادم به نظرتون ادامه بدم استاد بشم یا بیخیال؟

ادامه بده