2777
2789
عنوان

نظرتون راجب نقاشی که کشیدم بگید عکسسسس

| مشاهده متن کامل بحث + 614 بازدید | 62 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یکی از تابلو های رنگ روغنم بقیه کارام تو تاپیکم هست

واقعا کلمه ندارم که در توصیفش بگم 

فوق االعاده هست 😍

فکر  چیز خوبه، ولی اگر بیش از حد بشه مثل یه آلودگی میمونه که زندگیتو نابود می کنه 

آره باید خیلی تلاش کنمو چقدر هم نقاشی سخته و صبوری میخواد منم یه آدم عجولی میخوام سریع تموم کنم برم ...

نقاشی عشقه. میتونی گلم مطمعنم تمرین کن تکنیک های سایه زدنو یاد بگیر کلیپ هارو از اپارات دانلود کن بزن اموزش سیاه قلم 

نقاشی عشقه. میتونی گلم مطمعنم تمرین کن تکنیک های سایه زدنو یاد بگیر کلیپ هارو از اپارات دانلود کن بز ...

حتما این کار رو می کنم 

ممنون از شما❤️

فکر  چیز خوبه، ولی اگر بیش از حد بشه مثل یه آلودگی میمونه که زندگیتو نابود می کنه 

عزیزم خوبه اینکه کلاس نرفتی 

کلاس هم نرو

توی نت بزن کلی آموزش میاد بالا

من خیلی دوست داشتم بتونم چهره بکشم از روی مدل واقعی فعلا نتونستم

من یه مامان خسته هستم اما امیدوارم  اگر مادری می کنم برای رضای خداست اگر همسرداری و خانه داری میکنم برای رضای خداست.یه دونه هدف دارم که میشه بهش رسید ولی سخت. برای سلامتی بچه ها و عشقم اگه دوست داشتین صلوات بفرستین  

عالیییی

امضام بخونید👈آقایون لطفا نه ریپ بزنید نه پست بزارید!!!!!!!!وقتی میگم خداحافظ یعنی دیگه پیامتونو نمی خونم😊باافتخار دختری، ایرانی وچادریم😌❤️الحمدالله کشورمون جزبهترین کشورهاست🙂البته چه خوب میشه اگر اینقد کشورونکوبونیم🙄بیاین به هم قول بدیم که تاوقتی که کاملا تحقیق نکردیم درمورد کشور ورهبری بدوبیراه نگیم😁معمولا درتاپیکهایی که گروه سنی خاصی تو عنوان ننوشته شده باشه وپاسخ داشته باشم نظر میدم✅️🙃

من عاشق نقاشی و خط های زیبام، یک هنر درونیه که من اصلا ندارمتبریک میگم شما این هنر رو دارین❤

ممنون از شما 

ممن تا 19 سالگی همه نقاشیمامو خواهرم می کشید 

یهویی دیدم میتونم 

شما هم امتحان کن