2777
2789
عنوان

خیلی از دست خانواده م ناراحتم

| مشاهده متن کامل بحث + 643 بازدید | 46 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میدونی من شوهرم بد نیست من از دست خانواده هامون بیشتر حرص میخورم حالم از کارایی که باهام کردن بد میش ...

خب دگ اونموقع باید فکرشو میکردی

فقط 23 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اقایون بهیچ وجه پیام یا درخواست دوستی ندن در غیر اینصورت برخورد میشه.خانمها باهماهنگی قبلی می پذیرم.

شما یا شهر بزرگی بودی یا خانواده مذهبی سنتی نداشتید توی شهرستان ها خیلیا چادرم سر میکردن در حالی که ...

تو شهرم و اتفاقا مذهبی هم هستم 

اتفاقا چادر هم پوشیدم ولی زیر چادر لباس مجلسی میپوشیم واسه اینجور مراسما 

مانتو نه 

البته اینم سلیقه ای به هرحال 

اگه از پرپر شدن هموطنای بی گناهت خوشحالی ،یا به نطفه ت شک کن یا به لقمت😏                                                     گفتند دنیا، دنیای مذاکره است نه موشک.... ما زبان دنیا را بلدیم اما سردار ما را با موشک زدند ... 

تو شهرم و اتفاقا مذهبی هم هستم اتفاقا چادر هم پوشیدم ولی زیر چادر لباس مجلسی میپوشیم واسه اینجور مرا ...

خب چادر سر کردین دیگه

اونکه دیگه کت وشلوار پوشیدن حساب نمیشه!

زیر چادر همه کت وشلوار یا شومیز وشلوار میپوشن!

کسایی که چادر سر نمیکردن مانتو میپوشیدن 

من دوام آورده‌ام؛ اما می‌خواستم معنای زندگی‌ام چیزی بیش از دوام آوردن باشد.
خب چادر سر کردین دیگهاونکه دیگه کت وشلوار پوشیدن حساب نمیشه!زیر چادر همه کت وشلوار یا شومیز وشلوار م ...

نه والا بین دوستام  و فامیل هم کسایی که چادری نبودن مانتو نمیپوشیدن 

یا کت سارافن یا شومیز دامن یا پیراهن عروسکی و ساپورت و یا کت دامن ...

در کل میگم من ندیدم واسه همچین مراسمی کسی مانتو بپوشه 

اگه از پرپر شدن هموطنای بی گناهت خوشحالی ،یا به نطفه ت شک کن یا به لقمت😏                                                     گفتند دنیا، دنیای مذاکره است نه موشک.... ما زبان دنیا را بلدیم اما سردار ما را با موشک زدند ... 

اللان روزخواستگاری انگارمیخوان برن به حجله

الان به نظرم بهتره هرکس بااعتقاداتش میپوشه 

داماد خوب چشاشو باز میکنه اگه دختر جادری میخواد چادری میگیره اگه باحجاب میخواد باحجاب میگیره 

من دوام آورده‌ام؛ اما می‌خواستم معنای زندگی‌ام چیزی بیش از دوام آوردن باشد.