2777
2789
عنوان

رفتارش میگه دوست دارم زبونش نه

99 بازدید | 15 پست

سلام 

من یه پسری تو کلاس زبان همکلاسیمه و خیلی غیر مستقیم بمن نخ میده 

مثلا رفته کلی راجب من از دوستامون پرسیده که چطور آدمی هستم بعد میگه دوست داشتم پرسیدم 

یا میگ چندروزه حالم خوبه با تو حرف میزنم آروم میشم حرفای محبت آمیز میزنه مثل دوس پسر نه دوست اجتماعی 

چیزی بخام برام فراهم می‌کنه و اینا مدام ازم می‌پرسه از چه پسری خوشت میاد یا میگه حسادت کردی من با فلان دختر صحبت کردم و اینا یا مهمونی دعوت باشه بهم میگه باهم بریم پسری بمن چیزی بگه کلی غیرتی میشه 

بعد من بهش گفتم چرا اینقدر راجب من پرسیدی ازبقیه و 

حرفای قشنگ میزنی با همه دوستات اینجوری ؟

گفت  چرا فکر کردی همه روت کراشن 

در حالیکه همه رفتاراش اینو میگه یعنی اشتباه از من؟

همه دوست صمیمی یا اجتماعی پسر اینجورن ؟

مستقیم گفته روت کراش نیستم 

کسانی که ذهن آرامتری دارند، جنگنده های قوی تر و با تجربه تری هستند، کسانی که تمرکز بالاتری دارند، حاشیه های کمتر، حال بهتر، موفق تر، و اضطراب و استرس کمتری دارند

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

😀اکس منم همین جوری بود با اینکه توی رابطه بودیم ولی تکلیفش با خودش مشخص نبود یه روز خوب بود بعد یهو غیب میشد تا سه روز بعد سگ میشد برمی‌گشت بعد من سرد میشدم باهاش دوباره میومد سمتم منم آخرش کات کردم 

چکار کنم ؟الان یهو دور شم فکر بد نمیکنه

نمیخواد خیلی دور شی بی‌تفاوت باش خیلی بهش زل نزن و به حرفاش واکنش نشون نده.

کابر قدیمی‌ام. شناسایی شدم و اکانت جدید زدم. کاش قبل از اینکه حرف بزنیم کمی فکر کنیم شاید دلی بشکنه از یه حرف به ظاهر ساده‌ی ما
پس چرا رفتارش این‌جوری

دیگه این که چرا رفتارش این طوریه به خودش مربوطه 

مستقیم نظرش رو بهت گفته 

حالا تو باید مشخص کنی چطور باهاش رفتار کنی 

دوست گرامی کاشت ناخن باعث باطل شدن وضو و غسل می باشد🌸 چیزی تا ورود به سیاهچاله جمعیتی نمونده حواستون هست ؟؟