2777
2789

به جای حذف کردن بقیه خودتون اصلاح کنید چیزی که من تازه فهمیدم شاید من طرف تاکسیک سمی رابطه بودم 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

۱۳ ساله مامان بابام باهمه قطع ارتباطن

دایی خاله مامان بزرگ بابا بزرگ

و واقعا تاکسیک بودن اینا

ارتودوکس💒          سینگل و متعهد💍  متعهد به پزشکی تهران🩺مهاجرتم🇺🇸هدف خیلی بزرگم💸 عشق به عیسی مسیح💒 و مجرد موندنم تا ابد و هیچوقت حتی چت دوستی نکردن با جنس مخالف💡میشه اگر امضامو خوندی واسه قبول شدن پزشکی تهرانم و مهاجرتم به آمریکا و هدف خیلی بزرگم و پایبند بودن به عیسی و مجرد بودن تا ابدم دعا کنی❤🤝🖤به نام خداوند رنگین کمان🖤بچه ها نخندینا🖤بارون اومد و یادم داد🖤     طرفدار پر و پا قرص هشدار برای کبرا ۱۱👮❤

وقتی اونا رو حذف می‌کنیم بنی خودمون رو هم از زندگی اونا حذف کردیم حالا سمی هر کی می‌خواد باشه حذف شد ...

منظورم اینه سریع رابطه رو تموم نکنیم تلاش کنیم قطع ارتباط کنار گذاشتن آخرین مرحله باشه 

موافقم

والا الان جوری شده و جوری دارن جا میندازن که انگار همه آدما دشمن خونی هستن و بد هستن و مشکل روانی دارن فقط خودمون خوبیم و سالم 

و همینطور انتظارات زیاد شده

چمیدونم میگن زنگ نمیزنن نزن و نمیان نرو و این حرفا

خب همه بخوان اینطوری فکر کنن پس کی شروع کننده باشه

خلاصه که مهر و دوستی و دلگرمی و رابطه ها داره از بین میره با اینجور حرفا 

۱۳ ساله مامان بابام باهمه قطع ارتباطندایی خاله مامان بزرگ بابا بزرگو واقعا تاکسیک بودن اینا

از کجا معلوم واقعا بابا مامانت واقعا تلاششون کردن برای بهتر شدن چیزی رو تو خودشناسی تغییر دادن ؟ خیلی بده آدم بابا بزرگ مامان بزرگ خودش نشناسه 

از کجا معلوم واقعا بابا مامانت واقعا تلاششون کردن برای بهتر شدن چیزی رو تو خودشناسی تغییر دادن ؟ خیل ...

کاراشونو ک گفتن

برگام ریخت

و اینکه مامان بابامو میشناسم سعی خودشونو کردن

خیلیم عالیه🥰🥰 یه لذت خاصی داره

ارتودوکس💒          سینگل و متعهد💍  متعهد به پزشکی تهران🩺مهاجرتم🇺🇸هدف خیلی بزرگم💸 عشق به عیسی مسیح💒 و مجرد موندنم تا ابد و هیچوقت حتی چت دوستی نکردن با جنس مخالف💡میشه اگر امضامو خوندی واسه قبول شدن پزشکی تهرانم و مهاجرتم به آمریکا و هدف خیلی بزرگم و پایبند بودن به عیسی و مجرد بودن تا ابدم دعا کنی❤🤝🖤به نام خداوند رنگین کمان🖤بچه ها نخندینا🖤بارون اومد و یادم داد🖤     طرفدار پر و پا قرص هشدار برای کبرا ۱۱👮❤

منظورم اینه سریع رابطه رو تموم نکنیم تلاش کنیم قطع ارتباط کنار گذاشتن آخرین مرحله باشه

دقیقا...

همه فقط یاد گرفتن بگن ادمای سمی رو حذف کنیم. حالا با چه معیاری سمی بودن تشخیص داده میشه و اصلا خود ما چقدر سمی هستیم خدا می دونه

اول باید برای حل مساله برای همزیستی و انطباق تلاش کرد. اگر همه ی تلاش ها بی فایده بود مرحله ی اخر حذقه

الان اکثرا تا یه نفر برخلاف میل شون رفتار می کنه میگن سمی هست پس حذف بشه

خدایا شکرت که همیشه حواست بما هست.