2777
2789
عنوان

خیانت شوهر خواهرم به خواهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 906 بازدید | 55 پست
میدونم درک میکنم ولی مشکل از شوهرخواهر شماهم هس چون اگه متعهد بود نمیرفت با یه زن دیگه و خیانت کنه‌

آره اون یه پست که خواهرم با دوتا بچه رها کرده چسبیده به یکی دیگه کاش خدا نشونشون میداد که خراب کردن زندگی یه نفر آنقدر آسون نیست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

واقعا فقط همجنسشون رو مقصر میبینن بخاطر همین هاست که انقد امار تج ... زیادهچون میان به یه دختر بدبخت ...

ن کسی ک تجاوز میکنه انسان نیست ک اظهار نظر بشه درموردش 

ب این اشخصاص میگن قربانی و ربطی ب پوشش نداره 

چ ادم هایی ک پوشش دارن و بازم مورد تجاوز مردای مریض قرار میگیرن

آره اون یه پست که خواهرم با دوتا بچه رها کرده چسبیده به یکی دیگه کاش خدا نشونشون میداد که خراب کردن ...

ناراحت نباش‌، درست میشه با زنه دعوا کنید ولی شوهرخواهرتونم همینطوری رها نکنید باید تاوان پس بده تا بفهمه زندگی مسخره نیس بیاد از این غلطا کنه .

بچه ها نخندیناااااااا🥲🖤

من جات‌ بودم امارشو درمیاوردم ببینم کی از خونه میزنه بیرون میرفتم به بهونه اینکه شونش خورده شونم یه ...

آخ گفتی دلم میخواد همین کار کنم اونقدر بزنمش که دیگه صورتی براش نمونه وقتی دیدمشون باهم خنده هاش تو ذهنم حالم خراب میکنه

ناراحت نباش‌، درست میشه با زنه دعوا کنید ولی شوهرخواهرتونم همینطوری رها نکنید باید تاوان پس بده تا ب ...

الان دوساله اینه کی درست میشه دیروز تازه باهم دیدیمشون

این بغض لعنتی رهام نمیکنه وقتی فکر میکنم تو نداریم خواهر من بود

باهاش همدرد شو و به حرفاش گوش بده سنگ صبورش باش ولی اینکه بتونی رابطه رو درست کنی ازت کاری بر نمیاد