2777
2789

یخچال مارک امرسان هست از اینا که طبقه بالا یخچال هست پایین فریزر یکسال بود بالا گرم بود پایین سرد تعمیرکار اوردیم چند ماه پیش درست کرد کلی پولم گرفت گفت مشکل از المنت یخچال سوخته بود چند ماه درست شد ما یه نفس راحت کشیدیم دیگه درگیر خراب شدن پنیر و غذا و نبودیم الان باز یه هفته اس همونجوری شده 😫 طبقه بالا گرم فریزر سرد

بنظرتون از چیه ؟ کسی تابحال یخچالش همین مشکل رو داشته ؟ 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

درجه اش روی چنده؟ بیار پایین درجه رو

چارلی چاپلین میگه:آدم خوبــــــــــی باش ولی وقتت روبرای اثباتش به دیگران تلف نکن .... ! رویاهای خودتان را بسازید درغیر این صورت فرد دیگری شما را برای ساختن رویاهایش به کارخواهدگرفت-

برای ما اینطوری بود تعنیرکار گفت که بدنه ش سوراخ و گاز پس میده بعد گاز زد الان خوبه

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻

ماهم همچین مشکلی داشتیم فعلا با المنت هیتر کار راه افتاده تعمیرکار بهمون گفت اگه باز خراب شد یا قید یخچال بزنید یا اینکه بگردید قطعه خود یخچال پیدا کنید بندازید روش 

«لاکچری اما قسطی حکایت خیلیاست»«کاربری دست دو نفره»

عزیزم اگه مشهدی شماره اش رو اگه داری میدی لطفا ؟

سلام گلم من زاهدانم متاسفانه

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻